2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیایننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا اتل و بخیه هام مونده ۲ روزه دیگ در میارم حس سنگینی میده اتل

تازه هنوز تو ذوقت نخورده وقتی دماغ گندتو بعد در اوردن گچ میبینی🤣

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم آروم باش 😂نه اونجا جای خوبشه توی اتاق عمل حالم خیلی بد بود

منم تو اتاق عمل فکم قفل کرده بود 🤣🤣🤣

دکتر می‌گفت چرا صورتت کجه چرا خودمو کج کردی 

گفتم استرس گرفتم از اونه 🤦😑

فقط خدا
منم تو اتاق عمل فکم قفل کرده بود 🤣🤣🤣دکتر می‌گفت چرا صورتت کجه چرا خودمو کج کردی گفتم استرس گرفتم ...

ببین زمانی که دکتره نمیدونم نی بود چی بود می‌کرد توی حلقم 

میخواستم گلاب به روتون بیارم بالا😂

تازه هنوز تو ذوقت نخورده وقتی دماغ گندتو بعد در اوردن گچ میبینی🤣

ارع خیلی بینیم بزرگ شده اندازه بادمجون شده 

در حالی که من یه ذره بینی داشتم و استخوانی بود همه می‌گفتن تو مگه دماغ داری آخه 

ولی یکم قوز داشت روش اونم ۲ بار شکسته بود قوز پیدا کرده بود مجبور شدم 

بعد اینکه اتل ورمیداریم تا چند روز بعدش ورم میخوابه؟؟؟؟🤦

فقط خدا
ببین زمانی که دکتره نمیدونم نی بود چی بود می‌کرد توی حلقم میخواستم گلاب به روتون بیارم بالا😂

من اصلا متوجه نشدم چطوری دیدی ؟

فوری بی هوش شدم تا رو تخت خوابیدم 

فقط خدا
بیهوش بودم‌ ولی انقدر فیلم دیده بودم انگار به هوش میومدم این دکتر مریض هم هی میگفت خودت بکشش بیرون م ...

لوله میکنن برای تنفس انگار

ولی هیچ وقت قبل اینکه برای این چیزا بری اصلا فیلم نگاه نکن من جرأت نداشتم ببینم 

فقط خدا
ارع خیلی بینیم بزرگ شده اندازه بادمجون شده در حالی که من یه ذره بینی داشتم و استخوانی بود همه می‌گفت ...

هه اینو باش چ خوش خیاله میگه چن روز😂تا 2 ماه ک چسب میزنی یکم ورمش کم میشه ولی تا 2 سال کلا طول میکشه ورمش بخوابه کامل

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون