2777
2789
عنوان

اگه نمی‌ترسید بیایید😢😢😢توروخدا بیاییدددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه صداشون نمیاد ولی قرآن و با صدای بلند بخونم باید؟

میتونی صوت قرآن هم باز کنی 

اگر هم نمیترسی خودت بخون با صدای بلند

من بیشتر تو خواب این دوتارو انجام می‌دادم و حل میشد 

مطمئنم جواب میگیری 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

همین دیگه بدبختی ما از بالا شهریا صدای دوپس دوپس نانای میادواس مافقرا صدای جن و اجنه وروح واینا😪😪 ...

همیشه هم یا تو روستا توطویلن یا خونه خرابه یا توشهر توپایین شهرن .من نمیدونم اگه قرار نیست اجاره بدن چرا نمیرن بالا شهر شبم استیک بخورن با صاحبخونه 🥴

همیشه هم یا تو روستا توطویلن یا خونه خرابه یا توشهر توپایین شهرن .من نمیدونم اگه قرار نیست اجاره بدن ...

چون اونجا متروکه نیست و رفت و آمد زیاده 

عموما جاهای قدیمی و کم جمعیت اجنه زیاد هستن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

واقعیته .من چندین ساله تجربه میکنم

احتمال داره توی انباری یه جن زندگی کنه؟ چندین علائم دیدم 

مثلا با دوربین فیلم گرفتم داخل انباری بعد یه گربه سفید نگام میکرد اما تو واقعیت نبود 

یا یبار عکس انداختن از تو انباری انعکاس یه چهره روی کاشی دیواری بود

خونمون هم قدیمیه قبلا هم انباریمون حموم بوده 

پارسال پریسال دوستم ادعا میکرد جن هارو میبینم و از اون جن داخل انباریمون می‌گفت 

من حتی داخل انباری تا پارسال درد و دل میکردم! حتی بخاطر چیزی که نمی‌دونم وجود داره یا نه گریه کردم!!!

احتمالش هست که واقعی باشه؟

اونجا کسی چیزی مصرف نمیکنه دودش بخوره به شما شاید کسی داره شیطونی میکنه

عزیز لطفا این مسائل رو جدی بگیرید 

باشه عزیزم واقعیه چیزی نگفتم که ذکر خدارو بگو❤️😘ایه الکرسی و چهارقل بخون چیزی هم نمیشه

آخه بعضیا میگن داری دروغ میگی بهم می‌خندن و مسخره میکنن واقعا خیلی آدمای بی انصاف و بد بینی هستن 

احتمال داره توی انباری یه جن زندگی کنه؟ چندین علائم دیدم مثلا با دوربین فیلم گرفتم داخل انباری بعد ی ...

اره احتمال داره 

باید پاکسازی بشه 

شاید چون خیلی جای قدیمی هست 

قشنگ تمیزش کنید و قرآن بخونید داخلش

اره احتمال داره باید پاکسازی بشه شاید چون خیلی جای قدیمی هست قشنگ تمیزش کنید و قرآن بخونید داخلش

آخه خطری ندارد اذییتی هم نمیکنه من حتی باهاش درد و دل کردم حتی گریه کردم براش 

داخل دوربین گوشی یه گربه سفید بود

گربه سفید جن بدیه؟

عزیز لطفا این مسائل رو جدی بگیرید

جدی میگیرم که میگم من دوستم نگو شیشه میکشید با پایپ من چندروز اونجا بودم خیلی وقت پیش از لای در دودشو میداد تو اتاق منم همش صدا می‌شنیدم خدا ازش نگذره مثلا میخاس منو بترسونه