2777
2789
عنوان

راه حل بدین

34 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم منتها کسی  چیزی نگف  ای بزرگان انجمن  ی پسری  رو خیلی دوست دارم خیلی  آقاس باشعوره گله چطوری بهش بگم دوسش دارم آخه حس میکنم تو شان ی دختر خانم نیس که پیشنهاد بده به پسر  از بچگی هم عاشق ی دختر بوده که نرسیده بهش  اگه بهش پیشنهاد بدم حس آویزون شدن دارم چیکار کنم واقعا من؟

اگه میشناسدت و هیچ عکس العملی بهت نداشته یعنی کیس مورد نظرش نیستی و خودتم میگی عاشق کسیه معمولا این آدما یا دیگه ازدواج نمیکنن یا میذارن سالهای بعد  که از تبو تاب افتادن اگه بهش بگی اکثریت  پسرا بدشون میاد و براشون دافعه داره این حرکت تازه  اگه آدم خوبی نباشه ابروتو می‌بره 

اگه میشناسدت و هیچ عکس العملی بهت نداشته یعنی کیس مورد نظرش نیستی و خودتم میگی عاشق کسیه معمولا این ...

دورادور میشناسیه بدبختی اینکه من دوسش دارم خیلی پسر ماهی دختر رو هم از بچگی عاشقش بوده بنا بر گفته ی خودش بعد نرسیدن   حالا  من میخام خیلی نامحسوس بطوری که غرور خودم نره زیر سوال  باهاش دوس شم چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه خودتو بالا بکش و برای خودت امتیاز کسب بکن از نظر ظاهری مرتب باش اگه خونوادشو می‌شناسی سعی کن باب میل و سلیقه ی اونها بپوشیو بگردی بعضی پسرها نهایت با باب میل مادرشون ازدواج میکنن اگه بتونی نامحسوس دل مادرشو بدست بیاری شاید بعنوان کیس به پسرشون  معرفیت بکنن

اینکه خودتو بالا بکش و برای خودت امتیاز کسب بکن از نظر ظاهری مرتب باش اگه خونوادشو می‌شناسی سعی کن ب ...

نزدیک هم نیستیم  خودشه تهرانه خانوادش شهرستان  ینی هیچ راهی نیس واقعا  چطوری بهش بگم دوسش دارم بخدا سختمه چون اولین بارمه به ی پسر میخام بگم دوست دارم