2777
2789
یعنی عاشق اون دختره بوده ولی من نه ؟ من همه چیم از اون بهتر بود

نه دختره زرنگ بوده، ضمنا من به اینجور ازدواجها اصلا خوشبین نیستم که قبل از ازدواج همخونه باشن و رابطه داشته باشن، بعد از ازدواج خوشبخت باشن، تازه شروع ماجرا بعد از ازدواج هس، زمانی که عطششون خابید و با واقعیت روبه رو شدن اونوقت میبینن که به هم اعتماد و علاقه ندارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره رو با ترفندش مجبور به ازدواج کرده، وگرنه کمتر پسری با دختری که رابطه جنسی داره ازدواج میکنه

عزیزم ببخشید رابطه کامل منظورته ؟ 

چون خونش میرفته فک کنم رابطشون در حد معاشقه بوده 

چه ترفندی منظورتع؟ 

عزیزم ببخشید رابطه کامل منظورته ؟ چون خونش میرفته فک کنم رابطشون در حد معاشقه بوده چه ترفندی منظورتع ...

به هر حال تو خونه تنها باشن رابطه کامل هم نباشه، صددرصد رابطه داشتن دیگه، اینو مطمئن باش، این باعث میشه پسرا اعتماد نکنن برا ازدواج کردن با همچین کیسی، البته بعضی ها هم براشون مهم نیست و ازدواج میکنن 

به هر حال تو خونه تنها باشن رابطه کامل هم نباشه، صددرصد رابطه داشتن دیگه، اینو مطمئن باش، این باعث م ...

یعنی حتی رابطه سطحی هم باشه ازدواج نمیکنن باهاش ؟ 

یعنی حتی رابطه سطحی هم باشه ازدواج نمیکنن باهاش ؟

چرا برا بعضی ها مهم نیس، اما من تا اونجا که شنیدم بیشتر درصد پسرها که با دخترها وارد رابطه جنسی، چه سطحی چه غیر سطحی میشن ازدواج نمیکنن