2777
2789
عنوان

سیاست بلد نیستم بیاین یادم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست
تو این آقا رو دوس نداری این خط این نشون یعنی چی این ندید بدید بازیا چیه تو اگه دوسش داشته همونجا کلی ...

میخام بهش فرصت بدم خودشو بهم ثابت کنه

ولی با گلی که بهم داد ذوق کردم

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ببین داستانش طولانیه نمیتونم اینجا بگم اما یقین دارم قبل ازدواج بهم دست نمیزنهفقط بحث خرج کردن و ...

هعی عزیزم خوش خیالیااا😂 اصن کسی ک اینجور جاهارو بلده واضحه چیکارست

وگرن جای ارزون هست شلوغ باشه و داخل شهر 

اگ خرج واسش مهم بود نمیرف اونهمه راه

با پسر مردم فقط با هدف رفتن به جاهای باکلاس دوست شدی؟؟؟؟؟ چه بچه ای، چه ساده ای، میگی سفره خانه در ش ...

منم هدفم همینه

و درضمن من تو خونه پدرم کاملا تامین هستم

دلم نمیخاد با یکی ازدواج کنم که بی لول باشه

برای همین نگرانم...

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
منم هدفم همینهو درضمن من تو خونه پدرم کاملا تامین هستمدلم نمیخاد با یکی ازدواج کنم که بی لول باشهبرا ...

نگران نباش، هیچ این رفتارها تضمین کننده بی لولی نیس، چه بسیار کسانی میشناسم که بهترین رستوران‌ها قرار گذاشتن اما بی لول ترین، اینطوری بگی بازم، فک میکنه از بالا نگاه میکنی و ازت زده میشه