2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره با ۴۰ میتونی مدلت سفارش بدی بدوزن بعدم بفروشی به خودشون ۲۵ اینا

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

اره با ۴۰ میتونی مدلت سفارش بدی بدوزن بعدم بفروشی به خودشون ۲۵ اینا

سنگ دوزیه مدلش میگه خرید ۸۵ تومن  اجاره ۴۰ تومن 

یعنی مثلا این مزونه گرونه بقیه جاها سنگ دوزی قیمت بهتر میشه پیدا کرد؟

عزیزم 40 خیییییلی زیاده پول خود خرید لباس عروسه نه کرایه ، من دوسال پیش لباسم پوشیده و عربی و نو بود ...

خریدشو گفت ۸۵😂😂

ببین سنگ دوزیه  خوشگلم هست ولی سوالم اینه مثلا این مزون گرونه یا کلا سنگ دوزیه گرونه؟

منو چی میگی سال ۸۴ عروس شدم لباس عروسم رو خریدم ۱۲۰ تومن

اوه چه ارزون😂دو تا میخریدی خب😅

البته به پول اون موقع هم خیلی گرون بوده

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
تن پوش اول گرون تره؟

بلهههههه

مدلش میتونه از خودت باشه

صفر تا صدش به سلیقه ی خودته

ولی در نهایت به جای اینکه لباسو‌ بعد از جشن برای خودت برداری،بهشون پس میدی

حالا تصور کن مزون این لباسو برداشته دیگه،یه عروسی بعد از شما میره مزون و از لباسی که به سایز و سلیقه ی شما قبلا دوخت شده خوشش میاد،در این حالت اون لباس رو اجاره میکنه که هزینش حدودا با توجه به گردش های من در مزون های سطح شهر😂،یه چیزی حدود ۸ تا ۱۵ تومن اجاره میشه

خریدشو گفت ۸۵😂😂ببین سنگ دوزیه خوشگلم هست ولی سوالم اینه مثلا این مزون گرونه یا کلا سنگ دوزیه گرون ...

سنگ گرونه بستگی به مزونم داره برو چند جا دیگه بپرس من کل شهر و گشتم

سنگ گرونه بستگی به مزونم داره برو چند جا دیگه بپرس من کل شهر و گشتم

ببینم مثلا جای مزون هم تاثیر داره؟ 

مزونش زده الهیه🤣🤣

مثلا میگم نکنه لباس عروس یه عرف داره همه جا یه حدود قیمته؟

کاش بشه 😂😂🤦‍♀️

من عقد بودم دختر خواهرشوهرم گفت به بهانه ی تو بریم لباس عروسا رو نگاه کنیم رفتیم داخل مزون یهو ی لباس نامزدی خوشگل چشمش رو گرفت صاحب مزون گفت عزیزم واسه خودتون میخواید اینم هول شد گفت آره نامزدیمه🙃🤣میگن دروغ پشت سرش دروغ میاره راسته واقعا.. هیچی دیگ خانمه گفت تاریخ نامزدی کی هست این گفت حالا همسرم اینجا نیستن هر وقت اومدن تاریخ تعیین میکنیم خلاصه هی سوال پیچ شدیم آخر آشنا دراومدیم😂دیگ نمیدونستیم چجوری گند رو جمع کنیم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚