2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 156 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد شوهرت سه روز صبر کرد تو درد بکشی ؟چرا کاری نکرد ؟دعوایی بکنه ؟به دکتر پول بده ؟یا ببرتت بیمارستا ...

هی بیچاره میخاست بیاد تو یه دادی میکشیدن سرت ک نگو دیدی چه پرستارایی بخش زایمان داره  بین بخدا الان تعجب میکنم چطور نمردم با اون همه درد یادم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من سزارین اختیاری بودم و کاملا راضیم 

خداروشکر مخم کار کرد اون زمان

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

الان تگ میکنم خودتون برین تاپیکاشو بخونین سن حاملگی اون کاربر ۴۰ هفته رو هم رد کرده بود

میگم احتمالا اجبار به بستری بوده،اصطلاحا اندیکاسیون بستری داشت ولی یه مادرو به هیچ وجه برای زایمان طبیعی ۵ رو در شرایطی که وارد مراحل لیبر شده باشه نگه نمیدارن،مادر به کنار تو اون شرایط انقباضات رحمی حنین دووم نمیاره

همیشه برام سواله اخه خیلی ها میکن مثلا دوازده ساعت انداختنم یک گوشه زایشگاه حتی یک ذره آب بهم نمیداد ...

پرستارای بخش زایمانو ندیدی یجوری بد رفتاری میکنن انگار ارث باباشونو طلبکارن من بارداریم سرما خوردم فرستادنم برای اکو بخش زایمان ی خانمی امده بود ۴ ۵ نفری ریخته بودن سرش جلو من میگفتن شلوارتو در بیار معاینه کنیم اون بدبختم عین ابر بهار گریه  یکی تیکه مینداخت بزور شلوارشو کشیدن پایین یکی پیف پیف میکرد واقعا دلم سوخت براش بخصوص دولتیا که فاحعه ان

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
درسته از زمان آدم تا الان همه با سزارین به دنیا اومدن،اکه به در رفتگی لگنه تو سزارین بیشتره،اگه به ز ...

واقعا چرا در مورد چیزی متعصبانه نظر میدین حتی آمار رو هم زیر سوال میبرین و آمار دروغ میدین 

دقیقا طبق آمار آسیب دیدنی به نوزاد تو زایمان طبیعی خیلی خیلی بیشتر از سزارین هست تو سزارین من تا حالا یک مورد هم نشنیدم از دررفتگی کتف اما تو زایمان طبیعی تو اطرافیان خودم چندین تا دیدم 

بعد این حرف من نیست آمار هست اینو دیگه نمیتونید منکر بشین 

حالا دوست دارین متعصبانه آمار رو‌ هم عوض کنید دیگه خود دانید 

گفتم هر چی کادر درمان تو اطرافم دیدم با طبیعی مخالف هستن 

خواهرم طبیعی زایمان کرده بهترین بیمارستان هم رفت اونجا انقد شکمشو فشار دادن و انگولک کردن که سر خواه ...

بچه دختر داییم وقتی اوردش خونه جای ناخن پرستاره رو سرش بود گفت موقعی ک داشتن معایه میکردن ببینن دهانه ی رحم بازشده یا بچه رو اینطور کردن اونم دکتر گفت ببر سیتی بگیر برد خدارو شکر سالم بود

واقعا درد دندون بهتره؟

برا من درد دندون بدتره ابن قدر که برا دندون درد مثل ابر بهار گریه کردم زجه زدم برا زایمان نکردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
واقعا چرا در مورد چیزی متعصبانه نظر میدین حتی آمار رو هم زیر سوال میبرین و آمار دروغ میدین دقیقا طبق ...

سزارین بچه رو داخل کیسه اب در میارن بعد پاره میکنن اصلا ب خود بچه بیرون کشیدنی دست نمیزنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هی بیچاره میخاست بیاد تو یه دادی میکشیدن سرت ک نگو دیدی چه پرستارایی بخش زایمان داره بین بخدا الان ...

نمیدونم والا 

من تا خالا داخل زایشگاه نبودم فکر کنم خودت و‌سوهرت خیلی مظلوم هستین 

نهایتا شوهرت میرفت سراغ دکتر یا از بیمارستان ترخیص میکرد میبرد یک بیمارستان بهتر 

واقعا سه روز خیلی وحشتناکه 

همیشه برام سواله اخه خیلی ها میکن مثلا دوازده ساعت انداختنم یک گوشه زایشگاه حتی یک ذره آب بهم نمیداد ...

به خدا همین تابستون دختر عموم زایمان کرد اونم ۲روز تو زایشگاه بود چون بچه درشت بود دنیا نمیومد کلی زن باردارو کتک زدن خودش گفت یکشون اومد نشت رو شکمش گفت میخاد براش فشار بده اخر سر اونم سزارین کرد ب اسرار شوهرش اصلا بیمارستان دولتی یه دکتر نداشته باشی ادمو میکشن