2777
2789

من بین بارداری اول ودومم فاصله خیلی کمی بود بعد تودوره شیردهیم به خاطرحساسیت پسرم خیلی محدود بودم هیچی نخوردم بعدشم که فهمیدم دوباره باردارم راستش همش هوس خوراکی های مضرمیکنم خب شمافک کنید نزدیک دوسال محدود بودم تا الان یبارپیتزا بیرون ودوسه بار فست فودخونگی خوردم الانم که چندروزه همش دارم نسکافه میخورم مثلا روزی دوتابسته میریزم توماگ میخورم یهوعذاب وجدان گرفتم طفلک دخترکوچولوم 😢سعی میکنم دیگه حداقل فقط یه بسته بخورم چون روزی ۲۰۰میلی گرم کافئین که دیگه مجاز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همچی خوردم همچی 

حتی آناناس زیاد میخوردم 

دمنوش زعفران میخوردم 😄 چیپس پفک لواشک فست فود...همچی 😀 دخترام هم سالم سالمن

اما توصیه نمیکنم ب هیچ خانوم بارداری 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

من همچی خوردم همچی حتی آناناس زیاد میخوردم دمنوش زعفران میخوردم 😄 چیپس پفک لواشک فست فود...همچی 😀 ...

منم سرخوراکی های مجاز اصلا نمیخام سخت بگیرم جگر وزعفرونم میخورم ولی میخام سعی کنم مضرارو نخورم حدتقل

منم سرخوراکی های مجاز اصلا نمیخام سخت بگیرم جگر وزعفرونم میخورم ولی میخام سعی کنم مضرارو نخورم حدتقل

اره من جیگر هم میخوردم 

شوهرم می‌بردم جگرکی کمخونی شدید داشتم اخه

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

هفته ای یکی کم نیست ؟'اخه تونت نوشته روزی ۲۰۰میلی گرم که مجاز

نه عزیزم تازه همونم زیاده 

چون نسکافه و کاپوچینو و این مدل نوشیدنی ها مخصوصا اونا که بسته بندی شده و از پیش تولید شده هستن ، از مواد درجه یک درست نمیشن ، یعنی شما شیر رو تو خونه فوم بدی توش ی شات اسپرسو بریزی خیلی سالمتره تا اینکه با فوم شیر مونده و پودر قهوه مونده ی بسته بندی بخوریش..

یعنی مقدار کافئینش ضرری نداره

نوع فرآوری کردنشه که آسیب زاست

FREEDOM...🌱🤌🤍