2777
2789
عنوان

از پسری که تازه باهات دوست شده چه انتظاری داری

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 72 پست
همه دخترا عاشق لواشک نیستن!

شیرکاکائو چطوره

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوابگاهم کلا اهلش نیستم

خب از نظر من همین کافی بود و اینکه خب وقت بذاره حالا نه خیلی زیاد ولی حداقل هفته ای یکی دو بار بریم بیرون نه اینکه جای خاصی بریم یا چیز خاصی بخوریم فقط بریم بچرخیمم کافیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نهههه خیلی ضایست😂🤦‍♀️برو کنارش یه چندکلمه حرف بزن و اینا بعد بده بهش

یاد سریال زیبایی حقیقی افتادم😄😄

پسره یه شیر توت فرنگی گذاشت رو میزش و رفت 😄

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

خب از نظر من همین کافی بود و اینکه خب وقت بذاره حالا نه خیلی زیاد ولی حداقل هفته ای یکی دو بار بریم ...

فقط سر کلاس میتونم باهاش یه کلمه حزف بزنم

از خوراکی بکش بیرون ترم اولی؟

چی کار کنم از دید اش خوب بنظر بیام

ترم اولم

یاد سریال زیبایی حقیقی افتادم😄😄پسره یه شیر توت فرنگی گذاشت رو میزش و رفت 😄

سریال کره ای نگاه میکنی؟ اونا پسراشون خیلی خوبن تو ایران گیر نمیان متاسفانه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
این کارا چیه هاخه گل پسر ... مگه راهنمایی میرهمردونه رفتار کن . دوست دختر که خودش داره 🤣

باید نشون بدم که جذابم بیشتر جلبم شه😄

سریال کره ای نگاه میکنی؟ اونا پسراشون خیلی خوبن تو ایران گیر نمیان متاسفانه

اره منم رفتارم سرسنگینه کم حرفم. دوستی ندارم 

چی کار کنم از دید اش خوب بنظر بیامترم اولم

بابا ترم اول بکش بیرون 

شاید ازت خوشش بیاد اما ترم اول جلو نمیاد 

بعدشم بدبخت نکن خودتو همین اولی 

مردونه رفتار کن 

سنگین نمکدون نباش سرکلاس 

درسات عالی باشه همه ازت جزوه بگیرن و اینا 

نماینده کلاس شو بخواد یا نخواد مجبوره با نماینده واسه کارای دانشگاه پیام بده 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)