2777
2789

بچها من به خالم از دروغ حرف های شما نی نی سایتیا رو از زبون مشاورمون گفتم ، گفتم که گفته مشاورمون برو بگو گفت نه چند روز صبر کن آب از آسیاب بیوفته برو بزن تهش دعوا هست و کتک و قهر و بیاد مدرسه منم پشتتم چون همه الان مرتب اصلاح کردن بعد خالم گفت چ مشاور گاوی خاک تو سرش دختر از حالا اینجور کارا کنه بزار بره خانه شوهر که تازگی داشته باشع بعد گفت خیلی بده دارم له میشم تو این خانواده فقیر از لحاظ فرهنگی اخههه میگم خالههع چه چهارتا بله مو ک جلو اعتماد به نفس منو بگیره کجای قرآن اومده میگه نه دخترای اصلاح میکنن بی حیان 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم نمیزارع سیبلامو بردارم بعد شماها گفتین برو بزن گفتم مامانم ابرو مو می‌بره به خالم گفتم که بعد اونم گفت حیاییه چیکا کنم

میخوای ابروتو اصلاح کنی یا پشت لبتو؟والا من متاهلموبازم دست به ابروهام نمیزنم فقط وسطشو برمیدارم

پیشونیم پر مو هست 😭 💔 پشت لبم پره ابرو هام پر مو وسطش