2777
2789
حالا شما خوبی ما ۸سال پیش خواستیم خونه بخریم ۱۱میلیون کم داشتیم پدرشوهر و مادرشوهرم چندبرابرش رو دا ...

اونم ته دلش ناراحته ولی روش نمیشه به زبون بیاره

بزرگترا بلد نیستن بزرگی کنن متاسفانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار جالبی نیست نکن. داداشت ۳۰۰تومن رو یا قرض کنه یا صبرکنه پولش جور بشه بعد خونه بهتر بخره.

افرین.

درسته، فعلا که بازار خونه راکد هست. بره دنبال وام و ..

بعد هم چرا بیاد نزدیک شما  خونه بخره، دوری و دوستی

اونم ته دلش ناراحته ولی روش نمیشه به زبون بیارهبزرگترا بلد نیستن بزرگی کنن متاسفانه

نه بابا هنوز هنوزه مادرش نامردی میکنه اما شوهرم فک میکنه دوسش داره.چون زبون بازه.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
من برای خودم زورم میاد طلا خرج کنم😂تو چطوری اینقدر دست و دلبازی که به داداشت میدی!

مام از این کارا میکنیم من پارسال ماشین میخاستم بخرم طلاهامو دادم داداشم بفروشه پولش زد برام طلاهامم اورد داد گف بمونه دستت دلم نیومد بفروشم خودم برداشتم هروقت پول دستت اومد بده

الان هنوز دستمن طلاها پول داداشمم ندادم ۱ ساله😐😐😐

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
افرین.درسته، فعلا که بازار خونه راکد هست. بره دنبال وام و ..بعد هم چرا بیاد نزدیک شما خونه بخره، دو ...

واقعا راسته این نظرات

آدم به برادر خودش کمک نکنه به کی کمک کنه

من تا الان هیچ جا نگفتم ولی برای خواهرم که یه مشکل بدی داشت صد میلیون طلا فروختم پارسال

فدای سرش 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مام از این کارا میکنیم من پارسال ماشین میخاستم بخرم طلاهامو دادم داداشم بفروشه پولش زد برام طلاهامم ...

خانواده برای همین روزاست واقعا

من نمیفهمم چرا یه عده افکار و رفتارشون ترسناکه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
فکر کن قرض دادی فرداش افتاد مرد .چجوری میخوای به طلاهات برسی؟

چقدر بی ادب و چندشی سیاه دل

چطور روت شد در مورد عزیز یکی اینجوری حرف بزنی؟