2777
2789
ببین تعجب میکنم از نوع برخوردت.شاید بی‌محابا حرفش رو زد؛ ولی منطقی حرف زد.خاصیت دنیا رو گفت.شما رو ب ...

من حاضرم کل زندگیمو بدم ولی یه خار نره تو پاشون

چی میگین شما

از الان به این فک کنم زبونم لال نکنه داداشم بمیره پول منو ندن؟

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله

عزیزم چکار زنش دارید حتی اگر قدر دان هم نبود شما میخایی قرض بدی نمیخایی کمک کنی بهش که.اونم که میگی قرضتو پس میده صددر صد کمکش کن بزار خونشو بخره من خودم برا داداشم با پول خودم خونه خریدم بااینکه میدونم قدر دان هم نیست ولی وقتی میتونی چرا کمک نکنی تازه طلا قرض میدی طلا هم میگیره شک نکن 

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

عزیزم چکار زنش دارید حتی اگر قدر دان هم نبود شما میخایی قرض بدی نمیخایی کمک کنی بهش که.اونم که میگی ...

گفت زنش قدردانه گفتم بله

وگرنه دابطمون باهاشون عالیه خداروشکر 

لایک نکن خواهر منننن  
من حاضرم کل زندگیمو بدم ولی یه خار نره تو پاشونچی میگین شمااز الان به این فک کنم زبونم لال نکنه دادا ...

خوش به حالت عزیزم شما بهترینی  من هم همین حس به داداشم داشتم تا اینکه  سر یه موضوع بی اهمیت جلو زنش کلی بهم توهین کرد و گوشی تلفن رو من که ازش چند سال بزرگترم قطع کرد دیگه از اون موقع نمیخوام قدمی براش بردارم  مقداری پول قبلاً بهش دادم که اونم پس نداده و اصلا نمیخوام سراغشو‌بگیرم می‌دونم  که  خیلی بد ولی خیلی ازش ناراحتم حتی گذشت زمان هم حالمو بهتر نکرد

چه خواهر خوبی هستی انشاالله همه خاتوادت کنار هم سالیان سال شاد و سلامت باشید 

ادما طرز فکراشون زندگیاشون متفاوته برای همینم نظرات متفاوته اگر تصمیم داری طلاتو ب داداشت بدی بده عزیزم 

ولی اگر میتونه ۳۰۰ تومنو قرض کنه چون طلا خیلی گرونه بعدا اذیت میش بخواد طلاتونو پس یده

گفت زنش قدردانه گفتم بلهوگرنه دابطمون باهاشون عالیه خداروشکر

پس کمکشون کنید بزار خونشو اونجایی که دوسداره بخره شما هم از خوشبختیشون لذت ببرید متضرر هم نمیشید چون قرض دادید خدا بهتون شادی و خوشبختی هزار برابر بده با دیدن هم ذوق کنید

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

خوش به حالت عزیزم شما بهترینی من هم همین حس به داداشم داشتم تا اینکه سر یه موضوع بی اهمیت جلو زنش ...

خوشبختانه تو خانواده ما حرمت حرف اولو میزنه بنده خدا داداشم خیلی کمک کرده یه خانواده

لایک نکن خواهر منننن