2777
2789
نمیدونم ولی به احتمال زیاد از اونا نیست که حداقل در ملا عام ببخشید چشم چرونی کنه

نگاه طولانی میتونه معنی دوست داشتن باشه میتونه هم نباشه 

یعنی شاید طرف فقط داره به تیپت نگاه میکنه یا به بقیه هم همینقدر نگاه میکنه و ...

ولی در کل تا به زبون نیاورده نمیشه درست گفت معنی نگاهش چیه 

شاید هم از اون دسته آدمایی باشه که خجالتیه یا مغروره و از جواب رد شنیدن بیزاره باید ببینی چطور شخصیتی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگاه طولانی میتونه معنی دوست داشتن باشه میتونه هم نباشه یعنی شاید طرف فقط داره به تیپت نگاه میکنه یا ...

نگاهی که اصلا بر نمیداره بدون پلک زدن 

فکر نکنم از اونایی که بد نگاه می کنه باشه

اگه کسی بد هم نگاه کنه مثلا ی لبخند بدی میزنه یا ی پلک میزنه 

نمیدونم نمی دونم اصلا چی بگم اههههه

به نظرت حست چی میگه ته ته دلت

نگاهی که اصلا بر نمیداره بدون پلک زدن فکر نکنم از اونایی که بد نگاه می کنه باشهاگه کسی بد هم نگاه کن ...

حسم مثبته تو هم مثبت فکر کن

جز نگاه حرفی بهت نزده؟

بعد وقتی خودت نگاهش میکنی نگاهشو میدزده؟

حسم مثبته تو هم مثبت فکر کنجز نگاه حرفی بهت نزده؟بعد وقتی خودت نگاهش میکنی نگاهشو میدزده؟

نهدحرفی نزده ولی میدونم می خواستم ی زمانی

نه  اون همچنان نگاه می کرد بدون وقفه