2777
2789

خانما من پارسال واسه دوستم تو خونه خودم تولد گرفتم و تدارک دیدم و کادو،شوهرشو خواهرشو اینارو دعوت کردم،بازم امسال براش تو کافه تولد گرفتم،شوهرشم بود،شوهرش فقط کیکو خرید،هزینه سفارشا و رزرو میز و اینا با من بود.

حالا امسال دوستم پررو پیام داده به شوهرم پول داری فلانی یعنی منو سوپرایز کنیم؟شوهرم گفته من کیکو میخرم دوستم گفته نه آخه میخوایم بریم فلان کافه گرونه و فلان.

منم به شوهرم گفتم بگو نه،واسه چی باید ما پول بدیم تا اون سوپرایزم کنه.

منم انقدر داغ کردم استوری گذاشتم از آدم نمک نشناس هر چقدر دوری کنی خودت در آرامشی.

خیلی حرصم گرفت،اینم بگم ندار نیستیم ولی خودم از عمد به شوهرم گفتم بگو نه دستم خالیه پول ندارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسم خوردم دیگه ببوسم بزارمش کنار،آدم نمک نشناس که خوبیاتو نبینه خیلی بدم میاد،من دو بار تولد گرفتم کم کم ۸ میلیون خرج کردم حالا یه بار میخواد جبران کنه میخواد از شوهرم پولشو بگیره.

خب عزیزم چرا کاری میکنی که بقیه هم تو زحمت بیوفتن، اگر از رو عشق و علاقه اینکارو کردی دیگه معامله نک ...

چرا باید از رو عشق و علاقه کنم؟شوهرش میومد مینالید من بلد نیستم بیا باهم سوپرایز کنیم موقع حساب کتاب غیبش میزد.