2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5380 بازدید | 181 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلییییی خیلبییی زور بزنن معلم باشن یا ۳۰ تا بچه هم کلام بشن

بخدا کلافه شدم تاپیکو دیدم. بعضیام با پارتی بازی به واسطه دور و وریاشون استخدام شدن کارت گیرشون میفته میفهمی چقدر بی سوادن حتی بعضیاشون گیج ومنگن نمونشو تو همه ادارات دیدیم. بعد منی که کلی درس خوندم و الان خونه دارم ولی بخدا از صبح که بیدار میشم نهایت ۸ صبح تا ۱۱ شب کم پیش میاد حتی بتونم بشینم باید پز اینارو هم تحمل کنم

شما با این کارتون فقط خانومای شاغلو بد میکنینو اجازه میدین به خودتون توهین بشهو اینکه به قول اون خان ...

چرا بد میکنیم چه مشکلی هست هرکس  یه جور انتخابشه منم منظور پربازدیدا چن وقت پیش بود گفت جطکر خانوما شاغل میرسن من تا دو خوابم منم گفتم به روایت تصویر ایجور میرسیپ ساعت یازده باید غذا درست کنیم 

والا من خانه دار میشناسم ۱۰۰مورد تو ناز و نعمت هست هروقتم بخواد میشینه و میخوابه پس دلیل نمیشه توسط یه عده ک بنا به نیازهای زندگی یاشخصیشون میرن سرکار مسخره بشه 

چون اون شخص دراصل خودشو مسخره کرده

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

کاری به تاپیکای دیگه ندارم ولی کلا نوع صحبت کردنت حس بدی میده بهم

انگار که از بالا به پایین نگاه می‌کنی

عزیزم اینکه این وقت شب وایسادی غذا دم بکشه کار سختی نیست

تو می‌تونستی زودتر بلند شب درست کنی ، یا الآنم میتونی بزاری بیرون تو بالکن تا زودتر خنک بشه 

نمی‌دونم چرا بعضیاتون انقدر سعی میکنید بگید که توی شرایط سختی هستید و سختی میکشید ولی بقیه راحت طلب هستن 

دقیقا من ۸سال خونه بابام ۹سالم خونه شوهرم رفتم سرکار یه آن بخودم اومدم دیدم ن خونه بابام پس اندازی د ...

منم از اول تابستون استعفا دادم البته به اجبار جناب همسر

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بخدا کلافه شدم تاپیکو دیدم. بعضیام با پارتی بازی به واسطه دور و وریاشون استخدام شدن کارت گیرشون میفت ...

ولا من معلمی قبول شدم پارسال انصراف دادم ، نشستم واسه وکالت میخونم ، الان دولت اینقدر لازم داره یه دیپلمم می‌بره 😂