2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 181 پست

واااای …😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

دوباره یه مشت بی مغز اومدن منم منم کنن که شاغلی یا خانه داریشون رو به رخ بکشن

کاش یاد بگیرید تا 

تا شعور رفتار و گفتار نداشته نباشین هییییییییییییچی نیستین!!! 

واقعا خسته نباشید خدا قوت مشخصه خانم مدیر خوبی میشی همه چیز روی نظم و قاعده و اصول خودش. احسنت🤗

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آی ام خانه دار🤌🏻

ناهار فردام تو یخچاله.

ظرفامو شستم خونه جارو شده گردگیری.

سوپ بچه امادست.

تغذیه مدرسه فردا بچه تو یخچاله.

یه طرح سفارش گرفتم فردا باید بدم تحویل.

از صبحم ماشینو بردم کارواش.

به خواهرم سر زدم.

رفتم مدرسه بچه.

خرید کردم!

فکر کنم اگه شاغل بودم سرم خلوت تر بود...

صبحاهم۷ بیدارم

کدوم احمقی گفته خونه دار تا دو خوابه؟

اون که تا دو خوابه افسردس نه خونه دار 

در ضمن یکی از رو بی فکری یه حرفی میزنه خوبه حداقلش ما فکر کنیم و به همه نسبت ندیم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ب خدا ک خونه موندن و خوابیدن از خیییییلی از شغلای ک بعضیا میرن بهتره همه شغلا ک خوب نیستن انقد خ ...

دقیقا من ۸سال خونه بابام ۹سالم خونه شوهرم رفتم سرکار یه آن بخودم اومدم دیدم ن خونه بابام پس اندازی دارم چون هرچی کارمیکردم بابام و نامادریم ازم میگرفتن ن خونه شوهر ب جایی رسیدم چون کل حقوقم میرفت خرج خونه از پارسال تصمیم گرفتم خانوم خودم باشم خونه ااربشم خوش بگذرونم الانم حاملم میخورم میخوابم ازشوهرم کارمیکشم خیلی خیلی راضیم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شما مشکل با کارمند دارین رنه کسی پز نداده نوشتیم فرقمون اینه که من الان غذا درست کردم وصبحم سرکارم چ ...

خب عزیز‌جان حرف‌سر‌همینه ک اخه واسه همه زنان خانه دارم اینجوری‌نیس . خیلیا باید بچه هاشونو ببرن کلاس یا‌باشگاه میرن یا خریدای خونه کلللا بااوناس .کارای‌بانکی‌بااوناس و.....واسه همین شبا‌غذای فرداشونو میذارن .

parasoo1989@

شما با این کارتون فقط خانومای شاغلو بد میکنین

و اجازه میدین به خودتون توهین بشه

و اینکه به قول اون خانوم میتونین مواد رو فیریز کنین

بعضی غذاها مواد اولیه رو شب آماده کنین ظهر فقط سرخ کردنش انجام بشه یا یه برنج بغلش بپزین

خودتون کارتونو سخت کردین 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

چون کارمندی نمیرسی بشوری پر از میکروبه🤣🤣🤣

بی ادب😅😅😅🤪

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واااای …😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️دوباره یه مشت بی مغز اومدن منم منم کنن که شاغلی یا خانه داریشو ...

ولا کسی به رخ نکشید بعضی ها حرص خوردن گفتیم فرق هست ما تو این شب باید غذا بدو بدو اون تاپیک گفتن ما نمیتونیم تا دو میخوابیم گفتم به روایت تصویر درس میگن