2777
2789

من ی کلیپ گذاشتم که میخوند: کاشکی این دیوار خراب بشه منو تو با هم بمیریم و ....

با عکس نتی ی دختر ( بی حجاب) ک پس زمینه موزیک بود

بعد طرف اومد پرسید چ غمناک، این دختره خودتی😳

چرا این اهنگ رو گذاشتی و ....

منم گفتم کلیپه و تصویر نتیه من نیستم، این اهنم چون قشنگ بود و صدای خوبی داشت استوری کردم

بعد یهویی عکس خودشو فرستاد😳

بمنم گفت چهرت رو خیلی وقته ندیدم میشه عکس بفرستی

بعد از چند دقیقه اونم اینو استوری کرد: 

رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد

دلشوره ی ما بود، دل آرام جهان شد

در اوّل آسایش مان سقف فرو ریخت

و ادامه شعر ......

بنظرتون منظوری داشت؟؟؟؟!!!!!

😘Thanks GOD 

اره عزیزم منظورس داشت و منظورش این بود که: من اسکولم بلاکم کن

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه اگ بگم طرف کی بود باورت نمیشه

کی بوده

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

اصن دلیلی نداشت سه ساعت توضیح بدی اهنگشو دوس دارم و عکس نتیه و فلان😑فقططط داره خر میکنه

اون شعرش ک خودش استوری کرد منظوری داشت؟؟

اخه زشته جوابشو ندم

😘Thanks GOD 
اون شعرش ک خودش استوری کرد منظوری داشت؟؟اخه زشته جوابشو ندم

استادت  هوله

زن نداره ؟ 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اون شعرش ک خودش استوری کرد منظوری داشت؟؟اخه زشته جوابشو ندم

نه عزیزم چع منظوری آخه

ببخشیدا ولی زشت اینه ک خودتو اینقد پیگیر نشون بدی😁

الان جواب بدی پیش خودش میکه نگا دختره خودش میخاره

نه عزیزم چع منظوری آخهببخشیدا ولی زشت اینه ک خودتو اینقد پیگیر نشون بدی😁الان جواب بدی پیش خودش میکه ...

وقتی پرسید چرا اهنگ غمگین گذاشتی، عکسه خودتی جوابشو ندم؟؟؟؟؟!!!!!!

😘Thanks GOD