2777
2789

من نمیزارم استرس میگیرم از صدای آلارم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

قطع میکنی میخوابی؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش پسر منم مریضه

از ۸ صبح آلارم میزاره تا ۱۰ شب

آهنگشم وحشتناکه یهو آدم میپره بالا

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
اره🤣

عالیه اصن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

وای پسرم میزاره. هر ۵ دقیقه snooze طی یک ساعت ۱۲ بار زنگ میزنه. بازم بیدار نمیشه. اونم یه آلارام خیلی وحشتناک. آرامشو ازمون گرفته اینکارش

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وای پسرم میزاره. هر ۵ دقیقه snooze طی یک ساعت ۱۲ بار زنگ میزنه. بازم بیدار نمیشه. اونم یه آلارام خیل ...

من داداشم اینطوری بود همه بیدار میشدن جز خودش الان دیگه خونه ما نیس راحت شدم از دستش

نگران نباش پسر منم مریضهاز ۸ صبح آلارم میزاره تا ۱۰ شبآهنگشم وحشتناکه یهو آدم میپره بالا

همدردیم

پسر منم همینطوره. دیوونه شدم از دستش. فک کنم همسایه ها هم عاصی شدن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من داداشم اینطوری بود همه بیدار میشدن جز خودش الان دیگه خونه ما نیس راحت شدم از دستش

خودتم کم از داداشت نداری عزیزم 😉😅

همدردیمپسر منم همینطوره. دیوونه شدم از دستش. فک کنم همسایه ها هم عاصی شدن

من نمیدونم خودش چرا عصبی نمیشه

پسرت چندسالشه ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،