2777
2789

وقتی فهمیدیم چقد زنه رو اذیت کرده انقد عصبی شدم سردرد گرفتم هرچی قرص میخورم اروم نمیشم

ی موردش(سم خریده داده بهش گفته خودکشی کن منم میگم دوس پسر داشتی من فهمبدم خودتو کشتی) یا اینکع با فلاسک زده تو صورتش دماغش شکستع چون گفته من نمیتونم کار کنم تو خونه زن داداشت

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤕بگو شوخیه

من هر چی ام‌بودم حرفام واقعی بودن مهم حال تُ بود برام تُ بخندی من خوبم چقدر قشنگ دروغ گفتی منم‌ک باورت کردم یه روز میاد ک برگردی ولی اونروز من باهات قهرم.........من شدم دریای بی امواج ک ساحل بغل کرده ت با من پرواز  دلت میخواست ک پرتم کردی از دره من از چشم ت میبینم اگ عشق مرده تو قلبم اگ چشمامو روت بستم دارم‌میترسم از این من منی ک سرد و بی روحم همینی ک الان هستم:(

شما باید دست دختر رو میگرفتی و میبردی تا بیشتر قهر کنه والا آشتی دادن اینا خودش جرمه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬