2777
2789
عنوان

شاید ما سامسونگی ها با ایفونی ها بحث کنیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست
مگه شرکت باباتونه که بخاطرشون بحث میکنید حالا از شرکت سامسونگ یا اپل یه گوشی رایگان بخواهید بهتون می ...

دوس دارن بحث کنن🤓

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

در حالی که شما سامسونگ آیفونیا در حال گیس و گیس کشی درباره برتری برندتون هستید ما شیائومی دارا در کمال آرامش از چایی و گوشی ۹۰درصد احتمال انفجار دارمون لذت میبریم☕😗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حالی که شما سامسونگ آیفونیا در حال گیس و گیس کشی درباره برتری برندتون هستید ما شیائومی دارا در کم ...

آرامش قبل از طوفان😅(شوخی بود خدا نکنه بترکه) 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من خودم استفاده نکردم نمیدونمولی شب یلدا برادر شوهرم چنتا عکس گرفت اورد نشون داد واقعا کیفیتشون بد ب ...

اره اصلا عکساش هم کیفیت نداره

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

اخه بعضیا یه جوری طرفداری میکنن انگار یا طراح محصولات شرکت ها هستن یا سهامدار بابا پولشو میدین یه چی ...

همین دیگه فقط ترشح آدرنالین دعوارو دوس دارن😅

اخه بعضیا یه جوری طرفداری میکنن انگار یا طراح محصولات شرکت ها هستن یا سهامدار بابا پولشو میدین یه چی ...

یعنی نشد در مورد فوتبال گوشی بازیگرا ماشین صبحت بشه یکی مثل شما پیدا نشه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به هر حال ما از خطر باکی نداریم ما خود خطریم😗♥️✌️

گل بخودیه ک

گوشیتون تک پره

یعنی اگ بترکه صاحبشو میپرونه فقط

دورازجونتون البته ها

درسته،جهت مزاح عرض میکنم طنز موقعیت رو داشته باش😃

عه عاها 

خطریه من کیهههههه؟ 

یعنی نشد در مورد فوتبال گوشی بازیگرا ماشین صبحت بشه یکی مثل شما پیدا نشه

اززعلاقه ها صحبت کردن عالیه نه جانبداری از یه عده سرمایه داری که اصلا نمیدونند ایران کجاست🩷🩷🩷

کاربر سه سال پیش 😒