2777
2789

بنظرتون چی بگم؟نمیتونم خونه کسی برم بهم میگن کمکون کن،من‌فقط یه کارمند سادم نه خونه دارم نه ماشین،شوهرم همینطور،هرچی میگم منم یه حقوق ساده میگیرم ،میگن ماهمینم نمیگیریم

هرکی ازت پول خواست بگو ۲ ماهه حقوق ندادن بهمون

اجارمونم عقب افتاده موندیم چیکار کنیم

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خودشونم بدن سر کار

خب من تلاش کردم تا یه شغل پیدا کردم،ولی مثلا خواهرام درس نخوندن همش میگن ماپول نداریم بهمون بده،هرچی جوابشونو میدم باز یچیز دیگه میگن،رو اعصابن

ازبس پیچوندم خسته شدم،حرفاشون واقعا اذیتم میکنه،همش میگن خسیسی پول نمیدی به کسی انگار میلیاردم

عجب 

حالا واقعا لنگ هستن و پول میخوان مثلا برای بیماری و بیکار شدن یهویی و اجاره خونه ؟با برا عشق و حال

به خدامنم خانواده شوهرم یکسره پول ازمون میخوان مادرشوهرم دیوونمون کرده دیگه کلافه شدم ازدستش هرچه هم ...

من علاوه باخانواده خودم وخانواده شوهرم،،فامیل هم انتظار دارین،بخدا روم نمیشه صدتومن ازکسی قرض بگیرم

عجب حالا واقعا لنگ هستن و پول میخوان مثلا برای بیماری و بیکار شدن یهویی و اجاره خونه ؟با برا عشق و ح ...

نه بابا،مثلا خواهرام خونه وماشین دارن ولی من ندارم ولی باز ازمن پول میخان

من علاوه باخانواده خودم وخانواده شوهرم،،فامیل هم انتظار دارین،بخدا روم نمیشه صدتومن ازکسی قرض بگیرم

فکرکنم قیافه مون شبیه پولداراس.من میگم نداریم چپ چپ نگامون میکنن یعنی دروغ میگی قسم هم بخورم باورنمیکنن