2777
2789

۶ سال هست قرص اس امپرازول خارجی که نکسیوم میشه و فاموتیدین و دومپریدون و نمیتونم نخورم نخورم استفراغ میکنم 

بعد خیلی دارم چاق میشم غیر قابل کنترل هست و اصلا دست خودم نیست این چاقی حتی من تو خوردن هم مراعات میکنم متابولیسم بدنم خیلی خیلی پایینه 

چیکار کنم قرصا رو قطع کنم و استفراغ نکنم و اینکه چیکار کنم چاق نشم دیگه متابولیسم بره بالا 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

قرصارو که نمیتونید قطع کنید لابد رفلاکس دارید.

ولی تو خورد وخوراکتون همینجور مراعات کنید ولی تحرکتون ببرید بالا ورزش پیاده روی و....

قند مصنوعی رو هم قطع کنید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
قرصارو که نمیتونید قطع کنید لابد رفلاکس دارید.ولی تو خورد وخوراکتون همینجور مراعات کنید ولی تحرکتون ...

اره هم رفلاکس معده دارم هم التهاب و ورم معده نخورم بالا میارم ۵ و ۶ ساله میخورم 

خدایش من غذا هم عادی میخورم ولی دروغ ندارم بگم شیرینی دوست دارم و روزی یه شکلات یا اگر شیرینی باشه دو تا یا یکی میخورم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرصارو که نمیتونید قطع کنید لابد رفلاکس دارید.ولی تو خورد وخوراکتون همینجور مراعات کنید ولی تحرکتون ...

ورزش بخاطر دیسک کمر تنها پیاده روی میتونم برم که اونم نیم ساعت تا بیست دقیقه نمیتونم 

قبلاً ورزش که میکردم لاغر میشدم 

یه پیشنهاد بدم بهت چون شوهرم از همین روش ۱۲ کیلو کم کرد طی سه ماه خیلی لاغر شد، یه ترکیب هست هر شب بعد شام میخوره ، سرکه سیب سه قاشق عرق نعنا سه قاشق گلاب یه قاشق آب سردم می‌ریزی معدشو کوچیک کرده و کمتر غذا میخوره ، شوهرم باید قرص امپزازول بخوره برای معدش 

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
یه پیشنهاد بدم بهت چون شوهرم از همین روش ۱۲ کیلو کم کرد طی سه ماه خیلی لاغر شد، یه ترکیب هست هر شب ب ...

سرکه و نعنا برا معده که بده چطوری خورده 

اونم امپرازول چاق ش کرده 

ورزش بخاطر دیسک کمر تنها پیاده روی میتونم برم که اونم نیم ساعت تا بیست دقیقه نمیتونم قبلاً ورزش که م ...

میخایی با یه دکتر تغذیه مشورت کن ببین اون خیلی بهتر راهنماییت میکنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....