2777
2789
عنوان

کیا تو کارا خونه کمکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست
۲ ساله امکان مالیشو نداریم. روزی ۸۰۰ میگیرن

منم وضع مالیم معمولیه

خونه رو هم معمولا تمیز نگه میداریم ولی اگه خونه جارونکرده باشه کلافه میشیم .از یه طرف انقدر درگیرم ک همیشه ارزو دارم کاش یکی بود کمکم میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اچاره چیه ؟ اپلیکیشنه؟باهاش طی میکردین که چه کارایی باید انجام بده؟ توی دستمزدش تاثیر داره

اپلیکیشنه . قشنگ گزینه داره تیک میزنی نیرو واسه چه اموراتی میخوای . راحت و بی دردسر میان. 

کارام زیاده اما کار کردن هیچکس رو قبول ندارم

واقعا راست میگی . ولی از شدت حجم کارا خونه انقدر ک کلافه و مضطرب و عصبی میشم که اصن اینچیزا برام مهم نیست. فقط یکیو میخوام بار سنگینو از رو دوشم برداره

بعضی وقتا دلم میخواد کمکی بگیرم ولی خب جیب یاری نمیکنه چون الان زیاد شده قیمتشون هر روز حیاطو آب میز ...

من مجردم و خونمون همیشه تمیزه. همه کارا هم خودم انجام میدم.ولی خب کارای دیگه هم دارم. انقدر درگیر کارای خونه میشم که کل روز سرپام و ب کارای ولجب ترم نمیرسم..

اگه سراغ کارای دیگم برم همش فکرم سمت کارای خونست .خیلی حساسم بخاطرش مضطرب شدمه

چع خوب.وقتی میاد چند ساعت کاراش طول میکشه معمولا؟یه وقت جر نمیزنن کارشونو لفت بدن که طول بکشه پول بی ...

معمولا ۶ ۷ ساعتی طول میکشه ، ولی روز بعد از مهمونی ۲ ۳ ساعت . من معمولا از دوست آشنا میپرسم اونا بهم معرفی میکنن ،