2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 9452 بازدید | 284 پست
ببین سه بار طلاق گرفته‌ . اگه شوهرتو میخاست کاری میکرد طلاقت بده بره اونو بگیره. اما نمیخاد. شوهر تو ...

اتفاقا بعد اینکه جدا میشه شوهر من میره خواستگاریش ردش میکنه مادرش گفت ولی با این حرفا باز مقصره به نظرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیمارم چون نگران زندگی و شوهرمم اره ؟

بیماری چون کسی رو نفرین میکنی که مقصر نیست. 

مگه اون خانم اومده با شوهرت تو اتاق خواب؟

اون دنبال زندگی خودشه.  حتی یادشم به شوهر اویزون شما نیست. 

شوهرتو نفرین کن اگه راست میگی! چون شوهرت نمیکشه از اون بیرون!

چرا اصرار دارید تو اوج ناراحتی ی نفر هی بگید نفرین نکن یا خودت بمیر یا شوهرت....ولش کنید بنده خدا رو ...

آره راست میگی اینا فقط بلدن نمک به زخم ادم بپاشن همش میگن شوهرت دوست نداره آویزونشی 

اتفاقا بعد اینکه جدا میشه شوهر من میره خواستگاریش ردش میکنه مادرش گفت ولی با این حرفا باز مقصره به ن ...

عزیزم همینکه گفتم شما بیماری‌ و بی منطق. 

اون هعی شوهرتو رد کرده ولی بازم مقصر ! چرا؟؟ 

چون شوهر شما عاشقه! ولی اون فراری از شوهرت!

فقط میتونم برا دل سیاه و بیمارت شفا بخام.و دیگه نیام تاپیک منفورت. 

اینقدر نفرین کن تا خسته شی. 

اتفاقا بعد اینکه جدا میشه شوهر من میره خواستگاریش ردش میکنه مادرش گفت ولی با این حرفا باز مقصره به ن ...

یا خدا 

می‌ره خواستگاری اون زن 

بعد تو هنوز داری با شوهرت زندگی میکنی 

یکم به خودت ارزش قائل باش چرا خودت به زور بهش تحمیل میکنی وقتی تو زندگیش جایی نداری چرا خودت مریض میکنی

بیماری چون کسی رو نفرین میکنی که مقصر نیست. مگه اون خانم اومده با شوهرت تو اتاق خواب؟اون دنبال زندگی ...

تو مگه از دل اون زن خبر داری شاید اون دونه میپاشه شوهر من میره دنبالش 

اره یه پسر ۴ ساله چرا پشیمون بشم ؟

منظورم به حرف شماست که می گی تاوان از این بدتر

میگم خدا رو شکر بچه داری مواطب باش نفرین ناحق نکنی که خدای نرده دامن زندگیتو بگیره

بزرگتر ازدهنش حرف میزنه

شما صبوری کنید

فکر کنید الان ثابت کردین بزرگتر از دهنش حرف میزنه

خوب بعدش چی؟ب کسی مدال نمیدن.

بله ایشون راه رو داره اشتباه میره هممونم فهمیدیم.من مطمئنم خودشم میدونه و فقط میخواد اون حس بد اینکه اون چی داره من ندارم یا ترد شدن از همسرش رو بپوشونه.ظاهرا هم انکار میکنه.ما هم میگیم برو مشاوره و انشاالله موفق باشی

کار دیگه ای میشه کرد؟

یا خدا می‌ره خواستگاری اون زن بعد تو هنوز داری با شوهرت زندگی میکنی یکم به خودت ارزش قائل باش چرا خو ...

این مرد فعلا اسمش تو شناسنامه منه کاری به گذشتش ندارم العان سهم منه ماجرای خواستگاریشم بعد ازدواج فهمیدم