خونه و ماشین و یه شغل خیلی خوب دارم جدیدا ترفیع هم گرفتم احتمالا تو اداره ای که کار میکنم تا یک سال آینده رئیس بشم یه پسر ۴ ساله دارم همسرم آدم سالمی هست اخلاق سالمی داره شغل و موقعیت اجتماعی خوب داره همه فامیل بهش احترام میگذارن و جلوش بلند میشن خونه ای که توش زندگی میکنم مال همسرم هست ۲۰۰ متر تو بهترین محله شهر با وسایل لوکس و هیچ کم و کسری همه فامیل چشمشون دنبال خونه و زندگی من هست و حسادت میکنن ولی توی این خونه هرشب دعوا و درگیری و جنگ و جدله بعدش چند روز قهر شده تا یک هفته قهر بودیم و من رفتم منت کشی شوهرم خونه نمیاد از صبح که میره بیرون فقط واسه خواب میاد بعضی وقتها هم شام که آخرش دعوا میشه دنبال بهانه میگرده گیر بده دعوا راه بندازه منو دوست نداره کاملا مشخصه به خاطر آبروش و موقعیتش مونده باهام علتشم درد بی درمونیه که چند ساله باهاشه قبلا یه خانمی رو میخواسته نامزد بوده که به هم خورده دلم میخواد این زن که مانع خوشبختیمه یه درد بیدرمون بگیره و بمیره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظرم یه مدت بی خیال شوهرت بشو و فقط به خودت برس و روخودت تمرکز کن ، برا خودت زندگی کن ، برا خودت بگرد ،برا خودت بپوش ، اصلا فک کن اونو نیست ، در دسترسش نباش ، نزار فک کنه هر وقت که بخواد هستی ، بزار ترس از دست دادن داشته باشه ، با این روش شاید سر عقل بیاد
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
برگرده من که زندگی کسیو خراب نکردم قاپ شوهر مردمو که ندزدیدم ولی این خانم شوهر منو مریض کرده
خیلی غیر منطقی حرف میزنی . تو که میگی اون شوهرتو نخواسته . پس قاپ چیو دزدیده بعدم کلا این نامزدی و برو بیا مال قبل وجود شما بوده ،پس اون زن به شما آزاری نرسومده، مشکل از شوهر خودته
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.