2777
2789

هم خودش اذیت میشه هم ما صبح زود بیدار میشه منم بیدار می‌کنه بعد ازظهرم هرکار میکنم نمی‌خوابه شب هم این موقع یا دیرتر می‌خوابه دیروز اصلا نخوابیده بود دیشب ساعت دوازده بزور خوابید تازه چون سرما خورده کلی شربت هم میخوره 

نمی‌دونم چکار کنم ما شب دیروقت انرژی بازی کردن دیگه نداریم خودشم خسته میشه همش میگه خوابم میاد دراز می‌کشه خونرو تاریک میکنم صدا کم براش قصه میگم اصلا انگار ن انگار یکم دراز می‌کشه بلند میشه خوابش می‌ره بخدا عصرا له له میزنم برای ده دقیقه خواب نمی‌خوابه 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من داشتم پادری و چندتا تیکه کوچیک و تو حموم میشستم

پسرم اومد آب بازی می‌کرد وسطش

آخراش تو حموم خوابش گرفته بود با حوله خوابش برد

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

چند سالشه بچها تا ۴ سالگی هرچقد در طی روز بخوابن خواب شبشونم بهترو سنگین تر میشه بقولی خوابالو میشن سعی کن روزا بخوایونیش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشه بچها تا ۴ سالگی هرچقد در طی روز بخوابن خواب شبشونم بهترو سنگین تر میشه بقولی خوابالو میشن ...

روز نمی‌خوابه بخدا تشک پتو میارم میگم بخوابیم یک ساعت دراز می‌کشه خوب که من خواب آلود شدم بلند میشه میگه پاشو پاشو خوابم نمیاد

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام آزمایش بده شاید کم خون باشه زیر چشمهاش گود و تیره نیس؟؟حتما دکتر ببریدو نوشابه دلستر و چای بهش ...

سلام آزمایش ی چندروز دیگه میدم