2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49326 بازدید | 373 پست
الان نمیدونم دقیقا چی بگم از کجاش بگمولی من با کلی خواهشو تمنا کاری کردم روزی نیم ساعت زنگ بزنه ک گا ...

سلام عزیزم

من عقدم و دقیقا مشکل تو رو دارم ولی خداروشکر رو خودم کار کردم و الان بیشتر آرامش دارم

اوایل عقدمون تا چندماه بعدش کل 24ساعت حتی ساعت 6 صب هم زنگ میزد ولی به تدریج( بخاطر مشکل خانوادگیش )خیلی کم شد و بقول دوستمون اونقد باهم حرف نزدیم ک عقده شد برام و همش گیر میدادم بهش ک چرا زنگ نمیزنی پیام نمیدی و اونم میگفت باشه و خلاصه دعواهای بدی رو این موضوع داشتیم.و حتی بهش گفتم اگه قراره اینجوری باشه ممکنه رابطمون به طلاق ختم بشه.

برخلاف اینکه کم زنگ و پیام میداد ولی وقتی باهمیم رابطمون خیلی خوبه.و تنها مشکل رابطمون همینه.

منم دیگه هی به خودم تلقین کردم هیچکس ارزش اینو نداره ک روانتو بخاطرش بهم بریزی حتی همسرت

الان من خیلی کم زنگ میزنم بهش و اون خودش هرروز زنگ میزنه درسته مکالمون کمه ولی همین ک میدونم حالش خوبه برام کافیه.

تنها مشکل ماها اینه ک اعتماد بنفس نداریم و زیادی وابسته‌ایم،یه مدت کمتر زنگ بزن بزار اون بیشتر پیگیر باشه

توصیه میکنم کتاب زنان زیرک روحتما بخونی.

درکل اکثر آقایون یکم توجه کنی بهشون زود خودشونو میگیرن😅

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
به خدا من نگران اینم با این حالت تهاجمی پسره ولش کنه و بعد این دختر بفهمه در موردش اشتباه مبکرده و ا ...

آره حرفت درسته انشالله برا خودش ارزش قائل بشه و با یه کاربلد مشورت کنه و تصمیم بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش بپذیربم گوشی یه چیز شخصیه .و هیچ کس اجازه نداره سمتش بره .اگه نمیتونیم ابنو بپذیربم پس ازدواج نک ...

چه ربطی داره عزیزم وقتی یه زن و شوهر همه جوره همو دیدن لخت هم و دیدن با هم زندگی میکنن همه چیز هم و میدونن لزومی نداره حتما یه چیزی پنهون میکنه که نمیذاره گوشی چیه 

بابا مثل یه دوست باشین باهم دوستا هیچ چیزی و پنهون نمیکنن ازهم 

دقیقا منظورم اینه که وقتی گوشی همسرتون دستتون باشه به مشکل بر میخوربد .فقط حالتون بد میشه پس با ارام ...

وقتی یکطرف در حال خیانته، حتی اگر طرف مقابل نفهمه، زندگی بشدت سرد میشه. اختلاف و دعواهای شدید. یعنی ادم باید تو این موقعیت بمونه و سرش رو مثل کبک بکنه تو برف یا بفهمه بخاطر خیانت طرف مقابله که این بلا سرش اومده؟

وقتی یکطرف در حال خیانته، حتی اگر طرف مقابل نفهمه، زندگی بشدت سرد میشه. اختلاف و دعواهای شدید. یعنی ...

تا وقتی رندگیتون مسکلی نداره بیخیال باشید .هر وقت دبدبد داذه تو زندگیتون سردی و مسائل و مشکلاتی ایجاد میشه اون وقت دست به کار بشید پیشاپیش نرید به استقبال گوشی تا مسائلی رو پیدا کنید که زندگیتون در حال که شیرینه یهو تلخ بشه

آره حرفت درسته انشالله برا خودش ارزش قائل بشه و با یه کاربلد مشورت کنه و تصمیم بگیره

عزیزی گلم .ان شاالله .میدونی از بس دختر ها رو میبینم که به خاطر از دست دادن نامزدشون چطور افسرده میشن فقط نگران اسی هستم که یه وقت با عجله و ندونم کاری نامزدش رو از دست نده وگرنه من که پسره رو نمیشناسم 

سلام عزیزم 

من با شوهرم دوست بود بعد عقد من خیلی وابستگی شدیدی پیدا کردم بهش مدام بهش زنگ میزدم پیام میدادم بعد شاکی بودم ک تو چرا بهم زنگ نمیزنی چرا همش من اول زنگ میزنم در صورتی ک خودم این فرصتو نمیدادم بهم زنگ بزنه 

خودمم خسته شده بودم ازین وضعیت رفتم مشاور مشاور بهم گفت هر چه وابستگی خودتو کمتر کنی وابستگی اون بیشتر میشه منم یهو عوض شدم مدام زنگ نمیزدم پیام نمیدادم سرد برخورد میکردم ک یهو همه چی برعکس شد من دیگه بیخیال شدم اون وابسته😹حالا نمیدونم بدرد شمام بخوره یا نه 

و اینکه این رفتاریم ک نشون دادی فقط و فقط بخاطر دلتنگیه 

سلام عزیزم من با شوهرم دوست بود بعد عقد من خیلی وابستگی شدیدی پیدا کردم بهش مدام بهش زنگ میزدم پیام ...

خب همیشه اون زنگ میزنه چون از سرکار ک میاد 

من معمولا صبح بخیر شب بخیر میگم بهش

این راهکار برا من فایده نداره

مشکلم اینه ک به اجبار زنگ میزنه گاهی بهانه های الکی میاره 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'