2777
2789

دیشب با فردی ک باهاش تو رابطه احساسیم بحث این بود ک دخترا از پسرا پول میگیرن حتما تلافیش میکنن.

من چندین ساله تو رابطم تازه امسال غرورم اجازه داد گذاشتم برام کادو تولد بگیره درحد ۶۰۰ هزار اونم. بعد دوبارم بیرون رفتیم خوراکی خرید برام. 

منم در قبالش کادو تولد دادم کادوهای کوچیکم دادم دلی.

حالا یبارم کارم خیلی گیر بود ۵۰ هزار شارژ زد منم دیشب چون اون حرفو بهم زد ۵۰ هزار براش امشب شارژ زدم کار بدی کردم؟ واقعا بهم بر خورد چون بحثش از تلافی چیز دیگ بنظرم اومد ک خلاف اخلاق منه و بدم اومد 

حالا هم دوسدارم کادوهاشو ببرم واسش.

اینم بگم ب خیال خودش جدیه رابطمون

خسیسه درسته؟🤔

هرگز توقعی ازش نداشتم مگ خودم بابا ندارم😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شخصه چون اولویتم غرورمه پس میدادم کادو ها رو 

تو طبق شرایط خودت تصمیم بگیر

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

بهش حست رو بگو اگر نمیتونی موقع مکالمه خوب حرف بزنی پیام بده و بگو این حرفت اینطور برداشت کردم اگر و ...

اخه تو ۵. ۴سال فقط در این حد جلو رفت. منم توقعی ازش ندارم و دوسندارم خرجی کنه. منتظرم بیاد بهش بگم ناراحت شدم

چی گف یعنی؟بعدم خیلی اشتباه کردی،باید برات هدیه میخریدشارژ و پول نقد زشته ولی هدیه و خرج کافه با پسر ...

منظورش از تلافی کردن کار دیگ بود😐یکبار فقط شارژ زد اونم کارت بانکیم خراب شد و درس داشتم. هرگز کافه نرفتیم هیچ 

قطعا منطورش از تلافی، اون چیزا بوده😑ن پس نده باسن لقشولی اگ میتونی قط رابطه کن یا خیییلی سرد شو ک ب ...

سرد شدم چون واقعا بهم برخورد من همچین دختری نیستم حق نداره منو با دخترای قبل من مقایسه کنه

اخه تو ۵. ۴سال فقط در این حد جلو رفت. منم توقعی ازش ندارم و دوسندارم خرجی کنه. منتظرم بیاد بهش بگم ن ...

ب نظرم اگه دستش حالی نیست پس خسیسه یا تو ذهنش اینه دخترا از پسرا  میکنن چشمش ترسیده منتظره تا رسمی بشید بعد خرج کنه  چهار پنج سال خیلی زیاده حتما ازش بپرس 

مینیمال 
به شخصه چون اولویتم غرورمه پس میدادم کادو ها رو تو طبق شرایط خودت تصمیم بگیر

منم مثل توام غرورم حرف اولو میزنه 

با اینکه جدی هستیم ولی پس میدم و میگم تا کقتی رسمی نشدیم حق نداری یک هزار تومنی هم خرج کنی بدم میاد