2777
2789
عنوان

دو ملیون کادو برای اولین روز زن واقعا کمه هدیه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چه مردم فضولن از حسودی میگن کمه

خب حتما وضع مالیش خیلی خوبه که انقد تعجب کردن 

اگر نداشته باشه که مردم تعجب نمیکنن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

وا کادو کادوعه 

من اگه همسرم یه سر کلیدی هم بهم میداد بازم خوشحال میشدم مگه آیه نازل شده روز زن فقط باید طلا گرفت که کادو محسوب بشه

شما از الان اگه بخوای باحرف مردم به فکر بیفتی همون مردم زندگیتو خراب میکنن

از الان زرنگ باش خجالت هم نکش  پیش همه طرف نامزدت بگیر 

اول اینکه. یادت کرده بعد مرد بیچاره این همه جون میکنه کلی خرج زن و زندگی و خونه و عروسی میکنه 

به خدا دو تومن کم نیست ولی اونی که بخواد حرف درست کنه از هیچی یه چی درست میکنه

نه 

من شوهرم اولین کادو روز زن هیچی نداد با اینکه با خانوادش سفر بودیم خانوادش هم هیچ نظری ندادن که بخره و خودم یه لباس نخی خونگی گفتم اینو برام روز زن بخر تازه خواهراش شوهر کردن من فهمیدم کادو خوب میگیرن 

شوهر من اهل طلا اوردن شب یلدا و خرید سرویس طلا و اینا بود و کادو سنگین نداد میخوام بدونی طرفم ازینا نبود که هیچی کادو نده 

حالا بعضیا خیلی دیگه میخوان تا عروسی همه هدیه ها و کاراشون گنده و سنگین باشه شاید روز زنم سنگین بدن ولی دو میلیون به نظرم خوبه 

مردم گه میخورن

مردم غلط کردن

مردم...... 

از همون مردم بپرس ببین خودشون چی گرفتن

کم نیس زیادم هس

مقایسسسسسسسه نکنید خودتونو با حرف زر مردم

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
نه، بگو حدود 30 تومن گذاشتم روش رفتم یه دستبند ظریف خریدم، تا متوجه بشه، البته اگر وضعش خوبه هااااا

وضعش که خوبه ولی اینطوری معلوم نمیشه که دارم با منظور حرف میزنم بهش؟

یعنی انقد تو کم دادی من ۳۰ تومن گذاشتم روش

خب معمولا اولین سال طلا میخرن، یه گرم طلا الان 6 تومنه، به این نسبت نگاه کنی خب کمه، شاید برا این تع ...

خب وقتی وضعشون خوبه چی باید کرد واقعا

نمیشه که ادم بگه چرا کم دادی

انگار خودتو سبک کردی