2777
2789
عنوان

کیا شرایط منو دارن❓️

39 بازدید | 9 پست

عاشق یکی ام ک نمیتونم باهاش باشم 

یعنی اجازه شو ندارم 

و نمیدونم همچنان دوسم داره یا نه 

ارتباط مون هم خیلی زود تموم شد در عرض ۴ ماه

هم دلتنگم هم اینکه خیلی کم واکنشه احساس میکنم حواسش بهم نیست مثل قبلنا 

ینی فقط منم چکش میکنم؟ 

حتی دلم نمیاد فراموشش کنم خیلی دوس دارم حس دوست داشتن نسبت ب کسی داشته باشم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درگیر چیم باشم😃

خودت هدفات زندگیت یکم به خودت توجه کنه اونم نیاز داره خب اینجوری برعکس میشه حالا اون میوفته دنبالت

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
خودت هدفات زندگیت یکم به خودت توجه کنه اونم نیاز داره خب اینجوری برعکس میشه حالا اون میوفته دنبالت

راستش به مدتی اون خیلی پیگیر شد ولی ب اجبار مجبور شدم بلاکش کنم و تا چن ماه بلاک بود 

احساس میکنم فراموشم کرده 

اگه نکرده برام عجیبه چرا اینقد سرده 

واکنش خاصی نشون نمیده مثلا پروف زیاد عوض نمیکنه 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

راستش به مدتی اون خیلی پیگیر شد ولی ب اجبار مجبور شدم بلاکش کنم و تا چن ماه بلاک بود احساس میکنم فرا ...

مردا کلا اینجوری ان وانمود میکنن سردن ولی اینطور نیست تو اهمیت نده ارزش ندارهه فکرتو‌ درگیر کنی اگه میخوای برگرده رو‌خودت تمرکز کن 

خوشش بیاد خودش میاد

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
هیچی سعی کن فراموش کنی سعی کن اصلا بهش فکر نکنیبرا خودت هدف تعیین کن برو جلواوایل جوونیته حیفه

هعی میدونم چی میگی 

ولی خیلی دلتنگ میشم

احساس میکنم خیلی تنهام تو زندگیم 

همه سرشون تو کار خودشونه و مشغولن 

مامانم ک بابامو داره بابام هم مامانم رو 

داداشمم ک بچه تر از منه هیچی ب چپش نیست