2777
2789
عزیزم خودتم یکم فکر میکردی ببینی درسته یا نهزرتی انجام دادی؟ حالا اندفه ک گذشتدفعه دیگه خودتم باعقلت ...

بابا اون موقع بچه بودم نمی فهمیدم💔😥 گفتن که باید ناف تمیز بشه اونم باخلال دندان تمیز کرد وگفت توهم تمیز کن😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا اون موقع بچه بودم نمی فهمیدم💔😥 گفتن که باید ناف تمیز بشه اونم باخلال دندان تمیز کرد وگفت توهم ...

عزیزم اشکال نداره

اگ درد داری برو دکتر تجویزای اینجارو گوش نکن یجا دیگتم خراب میکنی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم اشکال ندارهاگ درد داری برو دکتر تجویزای اینجارو گوش نکن یجا دیگتم خراب میکنی

نه درد ندارم ولی نافم اون موقع لکه خونی امده بود بعدش قطع شد والان اینجوری شد😥💔برم دکتر خوب میشه؟ 

نه درد ندارم ولی نافم اون موقع لکه خونی امده بود بعدش قطع شد والان اینجوری شد😥💔برم دکتر خوب میشه؟

اره بابا خوب میشه

دیگه بهش دست نزن

انگار جای بخیه هم داری 

اگ داری اصلا نباید خلال دندون بهش بزنی گلم 

لازم نیس تا زخمت خوب نشده زیاد تمیز کنی ک صدمه ببینه بزار خوبه خوب ک شدی اونوقت تمیزه تمیزش کن اونم با گوش پاککن

ولی اگ زخمی نداری و بخیه نداره تو حموم ک تمیز کنی کافیه لازم ب خلال و گوش پاککنم نیس🤕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ببین اصن نترس برو یه دکتر نمیخورتت که فوقش یه پمادی چیزی میده

میترسم عملم کنن😥💔اخه یه بار یه عملی کردم دیگ ترسم به جانم امده😥😭💔دعاکن چیزی نشده باشه که بدبختم😭💔

میترسم عملم کنن😥💔اخه یه بار یه عملی کردم دیگ ترسم به جانم امده😥😭💔دعاکن چیزی نشده باشه که بدبختم ...

هیچی نشده بابا

اوناهم لخته های خون واسه قبلا بوده