2777
2789

چی بهتر از این احساس خفگی دارم از گرفتگی بینی یکم تب و بقیه موارد بالا واقعا در حد مرگم بعد شوهرم میگه چرا این خارجیا باردار میشن هیچیشون نیست کیلی رو میگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تب داری برو دکتر . تب برای زن باردار خوب نیست .

منم باردارم هفته پیش سرما خوردم ولی تب نداشتم اینقدر مایعات و سوپ مرغ خوردم و استراحت کردم دیگه خودم بدون دکتر خوب شدم ‌.

الان وسط این همه مشکل این چه چرت و پرتی بود شوهزت گفت خب سرما میخوره ادم هزارتا چیز دیگه چه ربطی داره😄

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تب داری برو دکتر . تب برای زن باردار خوب نیست .منم باردارم هفته پیش سرما خوردم ولی تب نداشتم اینقدر ...

دکتر رفتم دندون پزشکیم رفتم دارو دادن میترسم استفاده کنم فعلا رو اوردم ب شلغم و اب نمک و این چیزا

الان وسط این همه مشکل این چه چرت و پرتی بود شوهزت گفت خب سرما میخوره ادم هزارتا چیز دیگه چه ربطی دار ...

چی بگم والا میگه اونا هیچیشون نیست تو هی مریضی

بخدا شوهرم همش مقایسه میکنه

دیدی شوهرش کادو زایمان براش چی خرید ؟ توهم اونو نشونش بده 😄 شوخی کردم .

اونا زندگی های فیک هستن . و فقط و فقط خوشی های خودشونو به نمایش میذارن . واقعا اشتباهه خودتون رو با بلاگرا مقایسه کنید .

دکتر رفتم دندون پزشکیم رفتم دارو دادن میترسم استفاده کنم فعلا رو اوردم ب شلغم و اب نمک و این چیزا

داروهاتو با دکتر زنان مشورت کن استفاده کنی . ولی آب نمک و این روش های سنتی هم خوب هستن . از همه مهمتر استراحته.  تا میتونی استراحت کن .