2777
2789
عنوان

تاپیک چله سوره واقعه گروه کاربر سایه 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 191 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلم انشاءالله چله های بعدی صداتون میزنم شرکت کنید .عزیز به صورت فردی هم میشه چله بردارید تاپیک ...

ممنونم لطف میکنید بله در جریان تاپیکاتون هستم 

خدا خیرتون بده 

﷽اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲 روز ششم سشنبه ۱۱ دی ماه ✅️ @pariiiiii67 سلام ...

سلام 

روز ششم خوانده شد 

با آرزوی حاجت روایی تک تک اعضای چله🌷

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

دوستای خوبم میشه امروز به نیت حاجت من که صحبت کردن پسرم هست بخونین 

هر کدوم در توانتون بود برام دعا کنین تا پسرم بتونه روون صحبت کنه سه سالشه خیلی فکرم مشغولشه 😭😭😭

مخصوصا حرف اطرافیان که حسابی به همم میریزه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲

روز ششم سشنبه ۱۱ دی ماه ✅️

@pariiiiii67        

سلام عزیزم روز ششم چله سوره واقعه به نیت رضای خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی هرچهل نفرمون مخصوصا شما که امروز نوبتتون هست خونده شد، ثوابش هدیه شد به ۱۴ معصوم و شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی .انشاءالله به بزرگی خداوند و حرمت ائمه وشهدا همگی تاپایان چله به خیر و عافیت حاجت روا بشیم و ثواب قرائت چله ذخیره دنیا و آخرتمون بشه و همینطور در طول ختم چله همگی عازم زیارت مشهد و قم و کربلا و نجف و سامرا بشیم 🤲💚

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
﷽اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲 روز ششم سشنبه ۱۱ دی ماه ✅️ @pariiiiii67 سلام ...

خوندم ان شاء الله دوست عزیز حاجت روا بشند 🤲🌹❤️🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خونده شد 

ان شاالله حاجت روا باشن🌸💕

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج