2777
2789
عنوان

چهل سالگی و فشارخون بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخوای فشارخونت همیشه تنظیم باشه به این  نکاتی که میگم همیشه عمل کن

نمک کم بخور

اضافه وزن نداشته باش

حتما حتما روزی نیم ساعت پیاده روی کن تا رگهای بدنت انعطافشونو ازدست ندن وسالم بمونن

سبزیجات بخور

ویتامین دی بدنت حتما باید چک بشه پائین نباشه هرماه یه دونه ویتامین دی پنج هزار بخور

چرب وچیلی زیادنخورمراقب کبدت باش

حواست به کلیه هاتم باشه هیچ وقت ادرارتو نگه ندار خیلی ضرر داره 

استرستم کنترل کن 

درمواقع اورژانسی وقتی فشار بیش ازحد بالا رفت و حتی قرصم نتونست بیاره پایین سریعا نوک انگشتتو با یه سوزن تمیز ضدعفونی شده سوراخ کن بزار یه کم خون بیاد ازش اینکار باعث میشه سکته نکنی خدای نکرده

واینکه روزی پنج الی شیش لیوان اب بخور که خونت غلیظ نباشه فشارخونم کاهش پیدا میکنه

مرسی عزیزم بخاطر راهنمایییتفشار ۱۵ ضرری داره؟

بله فشار باید نهایتا رو دوازده باشه..پونزده زیاده ...من یه بار فشارم رفت شونزده کلی بلا سرم اومد از اون به بعد خودمو درمان کردم الان خداروشکراصلا نمیره بالا 

چیکار کردی عزیزم؟ قرص لوزار ۲۵ رو شروع کردی؟

نه تا سه چهارماه قرص اتنلول پنجاه گرمی روزی یه دونه میخوردم بعد کم کم وزنمو کمتر کردم روزی نیم ساعت پیاده روی حداقل انجام میدادم شده تو خونه راه میرفتم نیم ساعت ..بعد آمپول ویتامین دی زدم سه تا چون خیلی ویتامین دیم پایین بود ازاون به بعدم ماهی یه دونه حتما میخورم پیاده رویمم انجام میدم همین...الان مدتهاست که خداروشکر اونجوری فشارم بالانرفته بعضی وقتا که اگه خیلی مثلا بالا بره میره سیزده وچهارده اما خداروشکر بدون قرص الان تنظیمه دوازدهه