2777
2789

خانوما سلام من سه هفته تمامه که با حق طلاقم درخواست طلاق ثبت کردم و باید پیامک بیاد که وکیل کارو شروع کنه من حتی با وکیلم قرار داد بستم ولی این پیامه کوفتی نمیاد روانم بهم ریخته ۶روز دیگه میشه یک ماه پیامی که قرار بوده دو سه روزه بیاد 

کسی اینجا میتونه کمکم کنه خودش یا آشناهاش تو کار حقوقی باشن یا برا خودش پیش اومده باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وکیل چی میگه؟ نگفت چرا نمیاد؟مطمئنی ثبت شده؟

هیچی نمیگه نمیدونه اصلا اره به اون نادونی که ثبت کرده  تو دفتر قضایی زنگ میزنم میگه ثبت کردم هی میگه من فرستادم 

من قبلا ثبت کردم فرداش پیام اومد 

برو شعبه خانوادهبپرسبگو چرا اینجوریهشاید شعبه یادشون رفته ثبت کنن و بهت ابلاغ بزنن

خوب نمیدونم کدوم شعبه رفته که بپرسم باید ارجاع بدن به فلان شعبه و برا من پیام بیاد الان کجا برم کدوم شعبه

به وکیلتون بگید بره دادگاه و پیگیردادخواستت بشه تا زودتر به یه شعبه معرفی بشه

نمیره احمق تازه گفت فردا زنگ بزن برم بخش ارجاع بپرسم 

الان خیلی وقته بهش زنگ میزنم میگه تا یک دی میاد

نمیره احمق تازه گفت فردا زنگ بزن برم بخش ارجاع بپرسم الان خیلی وقته بهش زنگ میزنم میگه تا یک دی میاد

اولا کارای اداری طول می کشه چقد عجولی بعدم به نظر من تو که مهراوه بخشیدی حق طلاقم داری وکیل دقیقا قرار چیکار کنه برات؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اولا کارای اداری طول می کشه چقد عجولی بعدم به نظر من تو که مهراوه بخشیدی حق طلاقم داری وکیل دقیقا قر ...

مهریه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اولا کارای اداری طول می کشه چقد عجولی بعدم به نظر من تو که مهراوه بخشیدی حق طلاقم داری وکیل دقیقا قر ...

عجول نیستم عزیزم یه مورد عجیب غریبی اتفاق افتاده برای من کار سه روزه سه هفته طول کشیده و خبری نیست هیچکسم این وسط پاسخگو نیست من ۶ماهه از زندگیم بیرون شدم یدونه لباس گرمام الان دستم نیست شما نمیدونی من چقدر سختی کشیدم 

زن حقه طلاق نداره در قانون جمهوری اسلامی فقط حقه وکالت در طلاق میتونه بگیره  و باید یک وکیل رو به جای شوهرش بگیره بیاد طلاقش بده بدونه وکیل نمیشه انجام داد