2777
2789
عنوان

اگه زمان به عقب برمیگشت با شوهرتون ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 127 پست
نه برای هم عادی نمیشید بیشتر عاشق هم میشید

اون مثل من نیس عادی تره

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

ولی باور کنید بازم خودشونو انتخاب میکردید یا چونکه واقعا عاشق بودید و هستید یا بهترین خواستگارتون بو ...

نه اصا انتخابش نمیکنم

همه کاری واسش کردم قدر ندونست  ..  دیگه تحمل موندن کنارشو ندارم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدری که خانمها همش مینالن و پشیمانن و ...واقعا تو آقایون اینجوری نیست ابدامن خودمم دیدم با تحقیق. ...

خب ما زنا چیزی کم نزاشتیم ک نالان باشن ازمون

مرده که انقده عذاب میده زنو

من خیلی بهش وابستم یه چیز عجیببوی تنش ارومم میکنه هربار دیدنش انگار تازه همین امروز اولین بار دیدمشه ...

خاک بر سرت

من که به تنفر رسیدم از تو اوضاعم بهتره 

تو با این احوالت حتما به مشکل می خوری 

چون اگه به کسی گفت سلامتی  دیگه مردی

این ذات خانم هاست طبیعی اونم هست ولی کمتر بروز میده

من گاهی فک میکنم اذیتش میکنم 

گاهی از ته دلم اینقد صورتشو میبوسم سرشو میکشه عقب الکی میگه قلقلکم میاد ولی دست خودم نیس 

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دقیقن. بعد مث ما پشیمون میشه

چند ساله ازدواج کردین؟ دوران اشنایی قبل ازدواج داشتین؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوشبختی نمیدونم تعریفش چیهمن به قدری بهش وابستم شبا از ترس ازدست دادنش گریم میگیره خودمم نمیدونم چرا ...

من اوایل ازدواج اینجوری بودم. هر کار میکرد میبخشیدمش و طاقت دوریشو نداشتم

هر بلایی خواس سرم اورد. دیگه سرد شدم و ارزو میکنم نباشه

من اوایل ازدواج اینجوری بودم. هر کار میکرد میبخشیدمش و طاقت دوریشو نداشتمهر بلایی خواس سرم اورد. دیگ ...

امان از مردایی که برای همیشه عشق و ذوق و احساس رو توی یه زن برای همیشه میکشن

باز حداقل دوست باشه ادم میگه به عشقم رسیدم یه علاقه ای هست بلخره نه همینجوری کشکی کشکی وبی هیچ حسی ب ...

منم سنتی بود

خانم‌های عزیزم ممنون میشم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل ب ...

فرستادم عزیزم. ان شالله حل بشه مشکلت

من خیلی بهش وابستم یه چیز عجیببوی تنش ارومم میکنه هربار دیدنش انگار تازه همین امروز اولین بار دیدمشه ...

خبلی خوبه. ان شالله ک رابطتون همیشه همینجوری بمونه 

خوشبخت باشید عزیزم🌹