2777
2789
عنوان

زنگ بزنم بیان ببرنش کمپ اجباری❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم از بعدش میترسه ولی درست بشه از سرش میفته

اینکارایی که میکنه ربطی به اعتیادش نداره

خیلیا اینجا گفتن برادر یا پدرشون شیشه و تریاک میکشن ولی اینجوری نمیکنن خوبن

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  
فکر خوبیه ولی چون قبلا تهدیدش کردیم شاید بفهمه کار ما بوده

از‌کجا میخوایی بفهمه 

تو سعی کن تو این چند روز باهاش خوبی باشی هواش داشته باشی باهاش حرف بزنی وقتی زنگ زدی پلیس تاکیید کن مواد میفروشه و اینکه اگه تونستی به یه تفردیگ بکو بزنه خودت بشین کنارش تا شک‌نکنه بهت

ببرینش بزارین یکسال دوسال بمونه شش ماه کمه اگه هزینش دارید ما دادشم همین بود دوسال گذاشتیم خوب شد عالی شد بعد رفت سر کار زود رفتیم خواستگاری زنش دادیم زن زندگیش عالی کرد الان ازهمه ما پولدارترین داداش طوری بود ک کارتن خواب شده بود 

هی جلوش نگید زنگ میزنیم کمپ و.... یه مدت بهش گیر ندید و ندیده بگیریدشتا شک نکنه شما زنگ زدیدبعد یهو ...

به مامانمم همینو میگم

ولی اینقدر ساده هست نمی فهمه بازم میگه

اینکارایی که میکنه ربطی به اعتیادش ندارهخیلیا اینجا گفتن برادر یا پدرشون شیشه و تریاک میکشن ولی اینج ...

برا هرکس ی جور تاثیر میزاره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پس بعداز کمپ باید بره بیمارستان روانی این مدل اخطارها خط قرمزند ردفلگ هشدارههاا

هعیی مگه به همین سادگیه 

بارها ۱۲۳ زنگ زدم بیان ببرنش نیومدن