2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میرم با یکی دیگه😔

1050 بازدید | 49 پست

امروز با دوستم رفتم کافه شوهرم هیچی نگفت ک کار داشته باشه خواب بود فقط گفت برادرم از شهر دور اومده امروز .. خواب رفت منم چندبار بیدارش کردم گفتم بیداری من دارم میرم بیرون یکم تکونش دادم ولی بیدار نشد منم رفتم الان اومدم یهووو داد زد چرا تو بیدارم نکردی مگه من نگفتم کار دارم داداشم زنگ میزد بخدا قسم اصلا نگفت کار دارم یهو داد زد با عصبانیت . گفتم ماشینت از کارواش آوردی گفت تو فقط به فکر مالی به فکر ماشینی خدا رو قسم میخورم از تاپیکام هم مشخصه صد سال یبار منو سوار ماشینش نمیکنه من پول و اینا اسمشم نمیارم جلوش منم گفتم مگه وظیفه منه بیدارت کنم؟ اخه نگفتی کار دارم و اینا … گفت بیشعور نشوووونت میدم میرم با کسی که وظیفه اش رو باهام انجام بده ده بار اینو گفت قلبم شکست قهرکرد رفت ابروم رو برد جلو همسایه بیرون نشسته بود و این داد میزد

چرا باید بهم بگه میرم با کسه دیگه خجالت نمیکشه مرد گنده انقدر آدم بدی هست و خیانتکار ک مطمعنم میره با یکی دیگ تا از من انتقام بگیره چون قبلا یبار اینکارو کرده بود متاسفانه …تقصیر من بود؟؟ چیکار کنم  من مقصرم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همین مثلا یهووو خواب رفته حواسش نبودهبه منم نگفته بیدارم کنالان همش میگفت میرم با یکی ک وظیفه اش ...

مگه نوکرشی که وظیفت باشه بیدارش کنی 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

خب اشتباهت این بوده که یبار خیانت کرده باز موندی

ارزش قائل باش واسه خودت

اصلا ارزش هیچی ایدز نگیری دور از جون

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

نمیره با یکی دیگه که ازت انتقام بگیره 

میره چون هرزه

میره جون ذاتش خرابه و خیانت کاره

ربطی به تو نداره

بیدارش میکردی و بهترین زن دنیا باشی باز هم خیانت میکنه

تو هم جمع کن خودتو بزار بره خیانت کنه آدمی که لفظشو میاد یه ثانیه هم ارزش حرص خوردن نداره 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.