2777
2789
عنوان

امروز چند نفر افغانی سوار اتوبوس شدن خیلی بوی بدی میدادن😷😑

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست
من به افغانیا کار ندارم من تهران نیستم اینجا افغانی ندیدم به اون صورت فک کنم فقط تهران زیاد باشنولی ...

اینجا

یکی افغانی بود هی ازشون طرفداری میکرد و زیر بار نمیرفت افغانیه میگف ایرانیم

بعدش که دستش رو روکردیم شروع کرد ب فحاشی

بچه ها حق دارن هرچی میگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالای ده میلیون هستن.اکثرا پررو و بی چشم روهمینش کفر آدمو درمیارهکاش میشد یه افغانی زدایی اساسی میشد ...

سر چهارراه ها پول ندین

من دستشون یه عالمه پول دیدم

کجا برن بهتر از اینجا وقتی داریم رو میدیم بهشون

.

چی چی استغفار کن چطور اینا ادمن ولی ایرانیا ادم نیستن؟چطور شهریه مدرسه رو از ایرانی تو کشور خودش میگ ...

چه عجیب!

من که دانشگاه دولتی بودم یک ریال هم شهریه از من نمیگرفتن ولی از دوستم که افغان بود شهریه ی سنگینی میگرفتن

سر چهارراه ها پول ندینمن دستشون یه عالمه پول دیدمکجا برن بهتر از اینجا وقتی داریم رو میدیم بهشون

من که هیچوقت ب افغانیا ن پول دادم ن خواهم داد

ولی راست میگی مردم خودمون اونا رو پررو کردن

فکر نمیکردم اونجام باشننه زنجان

زیاد هستن اینجا کار خیلی هست 

یکبار که‌نمیدونم چیشده بود دولت فراخونده بودشون برن دفتر خدمات و چه میدونم‌کافینت یکاری کنن

من داشتم‌میزفتم سرکار بخدا فکر کردم اخر الزمان شده یک جمعیت زیادی افغانی چطور بگم‌تصور کن‌دوتا زمین فوتبال کیپ‌ تا کیپ پر افغانی جمع شده بودن فقط تازه تو همون منطقه ما

خیلی ترسیدم تا حالا اینقدر‌ جمعیتشون به چشمم نیومده بود

یک خانمی بود با ۹ تا بچش نشسته بودن گرما زده شده بودن یادمه نصف کیک تولد دستم بود دیدم دادم به بچه هاش دلم برای بچه هاش سوخت

کاش کاش اینقدر بچه نیارن کاش کاش برن کشور خودشون ما کشور ما دیگه توان میزبانی نداره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خوشبحالتون تهران پره

اینجا هم‌ پره

اینا دنبال کار تو شرکت نفت و ... هستن 

اعتراض دارن چرا حق کار ندارن تو اسکله ها و پالایشگاه ها

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چه عجیب! من که دانشگاه دولتی بودم یک ریال هم شهریه از من نمیگرفتن ولی از دوستم که افغان بود شهریه ی ...

دانشگاهو نمیدونم ولی مدرسه اصلا ازشون شهریه نمیگرفتن ولی ایرانیا رو قسطی و به زور ازشون میگرفتن 

حالاخوبه ظاهرشونم داغون بوده

بعضیارو میبینی چنان تیپ زدن اونقددددد مالیدن ک نگوووو اما بوی سگ مرده میدن ایرانیم هستن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻