2777
2789
عنوان

خاهرم میگه تو چرا برات مهم نیس که میخام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 41 پست
۳ سال نیم نگا اگه دخالت کنی میگه تو چرا میای نظر میدی من خودم میدونم نظر ندی خودتو بگیری بی طرف میاد ...

پس ولش کن.بگو آره برام مهم نیست.تو هرجور دوست داری فکر کن..مشخصه الکی بهت گیر میده

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگر خونه و ماشین داره و اخلاقشم خوبه قبول کنه دیگه. چقد مردم پر توقع شدن یا شاید ما خیلی ساده میگ ...

فعلا زنگ زده ببینم دوباره زنگ میزنه یا نه 

خودش میگه اگه خوشتیپ پولدار فلان بود قبول میکنم

بخدا بابام آدمی نیس ک خسیس باشه با جون دل پول میده میگه من خرج میکنم شما قبول بشید وقتی خود خواهرم ن ...

باهاش جدی صحبت کنید که نه پول هدر بده نه عمر خودشو. اگر نمیخونه بره آزاد حداقل به لیسانس بگیره

پزشک کوچولو🩺📚

پس ولش کن.بگو آره برام مهم نیست.تو هرجور دوست داری فکر کن..مشخصه الکی بهت گیر میده

اره من بیشتر اوقات از اتاق بیرون نمیام که پا پیچم نشه .خودش مامانم درک نمیکنن ک من کنکور دارم امسال هر روز مث خروس جنگی بهم میپرن 

جالب اینه منو سرکوفت میزنه ک تا حالا دوست پسر نداشتم 

بله اینا برا زندگی لازمه اما چند درصد از پسرا خونه و ماشین از خودشون دارن؟ خیلیا اجاره میکنن. پس خون ...

اخلاقو که چه پولدار و چه فقیر باید داشته باشن. ماشین هم اکثرا دارن حتی پراید. خونه رهن کنه هم خوبه دیگه حداقل سر ماه نصف حقوق نمیره برای خونه

پزشک کوچولو🩺📚

باهاش جدی صحبت کنید که نه پول هدر بده نه عمر خودشو. اگر نمیخونه بره آزاد حداقل به لیسانس بگیره

سآل اول رتبه اش ب مامایی ازاد می‌خورد ولی نرفت الان وضع کنکور خیلی خرابه 

بابام راننده اس میکه من فقط بخاطر شما منت مردم رو تحمل میکنم من وقتی این حرفارو می‌شنوم صدای شکستن غرور بابام میفهمم سعی میکنم تلاش کنم دانشگاه دولتی بیارم 

ولی خاهرم ککش نمیگزه

اره من بیشتر اوقات از اتاق بیرون نمیام که پا پیچم نشه .خودش مامانم درک نمیکنن ک من کنکور دارم امسال ...

شما کارت درسته👏🏻👏🏻..ولش کن..دوست پسر داشتن بزرگترین مانع دخترها برای رسیدن به خوشبختیه

...
سآل اول رتبه اش ب مامایی ازاد می‌خورد ولی نرفت الان وضع کنکور خیلی خرابه بابام راننده اس میکه من فقط ...

اون الان قطعا پشیمونه که سال اول نرفت دانشگاه با این اوضاع کنکور الان... ولی شما حتما بخون بالاخره باری از روی دوش پدرت برداشته بشه

پزشک کوچولو🩺📚