2777
2789
عنوان

خانوما بیایین

47 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوبین  من هفته 2 ام  هست  باردارم  

از صب استفراغ میکنم دکتر هم قرص ضد استفراغ بهم داده اونم بالا اوردم   درضم اینم بگم  شوهرم 1هفتس سر کار نرفته 

از اینکه میترسه یه چیم شه  درضم این روزا خیلی باهاش بد رفتاری میکنم خیلی پرخاشگرم  زود گریه میکنم   زود سر همسرم داد میزنم  شوهرم بهم میگه. تو پریورد میشدی اینجور میشدی

هفته ۲؟؟؟😐😐 هفته دو تازه اول شکل گیری لقاخه عزیزم چرا حالت تهوع داری 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ۲؟؟؟😐😐 هفته دو تازه اول شکل گیری لقاخه عزیزم چرا حالت تهوع داری

ا 

روز که فهمیدم باردارم   از صب استفراغ داشتم  و شبش  رفتم بیمارستان  ازمایش بتا دادم  و دیدم مثبته

منظورم هفته 12

اهااا تعجب کردم خب عادیه دیگ برا من از هفته ۸ شروع شد تا هفته ۱۵ اینا مدام حالت تهوع و از همه چی بیزاری داشتم دلیل اخلاق بدتم نوسانات هورمونیه که تو پریودیم همین اتفاق میفته دیگ منم ۷ ماهه باردارم شب و روز کارم گریه و خود خوری و بد و بیراه گفتن به زمین و زمانه سخت نگیر 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶