2777
2789
عنوان

نمیتونم با کار همسرم کنار بیام

205 بازدید | 16 پست

همش گریم میگیره دلم سیاه شده ازش چندشم میشه از خودش همیشه میگفتم طلاق الان میبینم طلاق نمیشه و دلم ب معنای واقعی شکسته و له شده فک میکنم نمیتونم هیچوقت ببخشمش ظاهرش آدم مثبت و تو خیابون سرشو بچرخونه کنار ولی تو گوشیش پر از عکس دختر دیدم از نت دیده حالم بهم میخوره ک تو خیابون ادا درمی‌آورد ک بگه چشم پاکه و بعد لختشونو تو گوشی می دیده تو رو قرآن بگید چیکار کنم 

کاربری دست دو نفر👧

ب چشم ی آدم دو رو میبینمش ک تب نمی‌بینه شنا کنه نجسه انگار چندشم میشه ک با دیدن بدن ی دختر دیگ تحریک می‌شده اون ک اینقدر ادعا پاکیش میشد خیانت میکرد کمتر میسوختم طلاق می‌گرفتم تموم الان ب خاطر بچه هام نمیتونم ولی از ادامه هم میترسم 

کاربری دست دو نفر👧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثر مردا همینن فک نکن جدا شی بری با یکی دیگه بدترن ک بهتر نیستن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اکثر مردا همینن فک نکن جدا شی بری با یکی دیگه بدترن ک بهتر نیستن

همش میگم کاش پور ن دیده بود اون ک ادعاش میشه چشم پاکه دختر نیمه لباس پوشیده دیدنش چیه لخت مادرزاد شونم دیده بود غصه نمیخوردم 

کاربری دست دو نفر👧

بیخیال بابا 

اکسپلور شوهرم... هروقت گوشیش میگیرم اکسپلور پر از عکسای زنای لخت و پتی

هربار چندتا غر میزنم و بیخیال، بچه که نیست، تذکر بهش دادم چکار کنم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بیشتر مردها عکس می بینند مطالب مختلفرمی خونند برا همدیگه ارسال میکنند فکر میکنی همینی که می بینی هست ...

چ عکسی ؟؟ پور ن میبینن نه لخت و پتی و با شرتک و تاپ

کاربری دست دو نفر👧
همش میگم کاش پور ن دیده بود اون ک ادعاش میشه چشم پاکه دختر نیمه لباس پوشیده دیدنش چیه لخت مادرزاد شو ...

چی بگم.

من سعی میکنم همونجوری بپوشم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیخیال بابا اکسپلور شوهرم... هروقت گوشیش میگیرم اکسپلور پر از عکسای زنای لخت و پتیهربار چندتا غر میز ...

تو خیابون رفتارش چطوره ؟ اکسپلور فرق داره با سرچ تو گوگل

کاربری دست دو نفر👧
چندشم میشه بپوشم دیگ با چ ذوقی باشگاه میرفتم و ب خودم می‌پرسیدم الان میگم برا کی چ فایده دیگ

چی بگم ک نگم بهتره همدردتم منم

تو خیابون رفتارش چطوره ؟ اکسپلور فرق داره با سرچ تو گوگل

بهش اعتماد دارم 99 درصد 

طبیعیه ذات مرد همینه، حالا اگر کسی بتونه این دور زمونه چشمش و ذهنش رو کنترل کنه خیلییی مرده واقعا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)