2777
2789

من خودم‌از تربیت خانوادم بشدت ناراضیم 

چرا همه چیز دراختیار من گذاشتن 

من اراده کردم اونکار انجام دادن و خریدن 

الان اگه خواسته ایی داشتم باشم بگن نه ناراحت میشم قهر میکنم تاانجام شه 

شاید بچگی خواسته ادم کم باشه بزرگ میشه زیاد زیاد تر میشه و خودم ازاین اخلاقم خسته شدم دست خودمم نیس اون چیزی میخام باید حتما بدست بیارم نیارم  قهر میکنم اوناهم انجام میدن حتی نامزدمم به این اخلاقم عادت کرده بود اگه میگفتم فلان چیز میخوام هرجور شده برام جور میکرد  به نظرتون چکار کنم این اخلاق ترکش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همچین چیزی ام

ولی خب کنار اومدم و گاهی میبینم واقعا نیست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یا همه چیز رو در اختیار فرزند میزارن پرتوقع میشه 

یا هیچ چیز رو در اختیارش نمیزارن و بچه عقده ایی میشه

باید چیکار کنند دقیقا ؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چقدر کارخوبی کردن خانوادت الآن خودت رو ارزشمند میبینی و وقتی حس ارزشمندی باشه دقیقا کائنات هرچی بخوای بهت میده نگران نباش شما ایراد نداری

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]