2777
2789
عنوان

میخوام کنکور انسانی بدم

50 بازدید | 8 پست

سلام لطفا بیاید بهم مشاوره بدید میخوام کنکور انسانی بدم ولی وقت ندارم تست کار کنم به نظرتون میتونم روانشناسی روزانه بیارم چون خودم دانشجوم و رشته ام تجربی بوده 

باید امتحان بدی دهم و یازدهم و دوازدهم سوابق تحصیلی ایجاد کنی 60 درصد معدل هست بنظرم یه پروسه 2ساله هست تواین چند ماه واقعا نمیشه سه سال بست و معدل بالای17 گرفت  

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربی وانسانی دروس مشترک ندارن که بخواد اثر بزاره .بدون تستم نمیشه موفق شد مخصوصا دروسی مثل فلیفه وم ...

چرا بدون تست میشه چون ۶۰ درصد معدل هست کسی که بالای ۱۹ باشه صد درصد قبولع الان تشریحی مهم تر شده 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

چرا بدون تست میشه چون ۶۰ درصد معدل هست کسی که بالای ۱۹ باشه صد درصد قبولع الان تشریحی مهم تر شده

خوب معدلم باید ایجاد سوابق کنی واسه سه سال دبیرستان .درسته ۶۰ درصده ولی تعداد داوطلبای انسانی نسبت به چند سال قبل بیشتر شده وتعداد کسانی که نمره بالا میگیرنم زیاده ورقابت بیشتر تو همون کنکوره .بدون تست وفقط با خوندن درسنامه نمیشه درصد خوبی زد

خوب معدلم باید ایجاد سوابق کنی واسه سه سال دبیرستان .درسته ۶۰ درصده ولی تعداد داوطلبای انسانی نسبت ب ...

چرا عزیزم میشه گفتممن خودم دیدم طرف معدل بالای ۱۹ اصلا کنکور رو فقط ثبت نام کرده ولی هیچ سوالی جواب نداده تهران قبول شده چرا چون ۶۰ درصد رو کامل گرفته حالا کسی که سابقه ایجاد نکنه فقط ۴۰ درصد کنکور می‌مونه که خب اونم معلومه ۴۰ درصد کامل نمیتونه بگیره ؟؟خیلی بتونه ۳۰ درصد تازه همینم زیاده و با ۳۰ درصد خب معلومه هیچی نمیشه آورد دولتی و روان شناسی جزو رشته های سخت هست که هم معدل بالا هم کنکور عالی  رو باید داشته باشی وگرنه نمیشه قبول شد 

مگه نمره سوابق تجربی برام اعمال نمیشه؟

نه دانشجو هستی دیگ باید باز سوابق ایجاد کنی 

چرا عزیزم میشه گفتممن خودم دیدم طرف معدل بالای ۱۹ اصلا کنکور رو فقط ثبت نام کرده ولی هیچ سوالی جواب ...

قبولی دانشگاه تهران بستگی به رشته داره .رشته های که متقاضی زیاد ندارن حتی تو رشته تجربی هم میشه راحت با درصد کم قبول شد ولی واسه رشتهدهای پرمتقاصی نه تنها نمره های امتحانی بالا میخواد بلکه درصدای خوب هم میخواد چون رقابت سرش زیاده