2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره تقریبا کسی نمیدونه که شوهرم خونه هست من بهش میگم ۱۵ سال تو کار کردی من خوردم چندماهم من کار کنم ...

چقد جالب اتفاقا تنوع هست برای زندگیتون

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

والا منم به شوهره میگم کار بیرون راحتر از خونه داری و سر و کله زدن با بچه مدرسه ای هس،بخصوص که کلاس ...

واقعا باعث میشه قدر ادم رو بیشتر بدونن و اینکه فکر نکن کار میکنن شاخ غول میشکنن

کار خوبه خدا درست کنه

عزیزم یه دوست منم  مثل شما هست زندگیشون و کاملا در جریان زندگیشون هستم

از وقتی خانمه رفته سرکار زندگیشون از این رو به اون رو شده  

شوهره بچه ها رو میبره  میاره پول سرویس نمیده

ولی واقعا خانمه هم اضافه کار وایمیسته و کار میکنه

میگه وقتی میام خونه تمیز ،غذا آماده  ،شوهره به درس و مشق بچه ها رسیده ،واقعا راضیه 

همسرتون هم میتونه برنامه نویسی یا ادیت ،فتوشاپ از اینجور کارها هم در منزل انجام بدن تا حرف کسی پشت سرتون نباشه

عزیزم یه دوست منم مثل شما هست زندگیشون و کاملا در جریان زندگیشون هستماز وقتی خانمه رفته سرکار زندگی ...

قرار نیست کسی بفهمه که یکی دو هفته اینجوریه بعد میره سر کار ولی من حس پادشاهی بهم دست داده

کار خوبه خدا درست کنه
قرار نیست کسی بفهمه که یکی دو هفته اینجوریه بعد میره سر کار ولی من حس پادشاهی بهم دست داده

این دوست من الان هشت ساله زندگیشون اینطور هست و از لحاظ مالی هم خیلی پیشرفت داشتن

این دوست من الان هشت ساله زندگیشون اینطور هست و از لحاظ مالی هم خیلی پیشرفت داشتن

چه زیاد!!!!روحیه من و شوهرم برعکس همه من برون گرام اون درون گرا من همش دوست داشتم برم بیرون اون تو خونه الان اینجور شده من راضیم ولی اون حس خوبی نداره

کار خوبه خدا درست کنه