فیلینگش بستگی به سلیقه اتون داره
همه موادو بجز روغن قاطی کنید با همزن برقی پنج دقیقه بزنید
بذارید رو بخار و هم بزنید تا غلیظ بشه
و درحدی خمیری بشه که همون موقع دست بزنید نچسبه به دستتون
مزه هم کنید مزه خامی نده
مزه آردشو میده ولی مزه خانی نباید بده
بذارید یا نبم ساعت یخچال یا ربع ساعت فریزر
بعد بیارید بیرون روغنو بریزید قششششنگ ماساژ بدید
بعد شصت گرم شصت گرم جدا کنید
تو این مرحله چسبناکه و باید به دستاتون و همه چیز نشاسته ذرت بزنید نچسبه
تو یه کاسه کوچولو که خیلی گرد نباشه سلفون بذارین
روی سلفون نشاسته ذرت بزنید
اون شصت گرمی که جدا کرده بودید رو با وردنه پخش کنید درحد نیم سانت یا بیشتر ضخامت داشته باشه که فیلینگ گذاشتید جر نخوره
بعد با هرچی عشقتونه فیلینگ گذاری کنید
بعدم لبه هاشو به هم بچسبونید
بعدشم تاتام امادست
همونروز بخورید بهتره چون ماندگاری نداره