2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

61 بازدید | 8 پست

میشه برا تشکیل شدن قلب نی نیم یدونه صلوات بفرستین🥺❤

بعد ۵ سال باردارشدم هفته دیگه باید برم برا قلبش،دعا کنین برام توروخدا🙏🤲❤🥺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم سوره یس قلب قران برای قلب بچه خوبه

سوره یس بخون عزیزم استرسم نداشته باش بسپر به خدا

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
واس منم دعا کنید قلبش تشکیل نشه

وای چرا اخه😿

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
شنیدم سوره یس قلب قران برای قلب بچه خوبهسوره یس بخون عزیزم استرسم نداشته باش بسپر به خدا

چشم مرسی ک گفتی عزیز دلم

وای عزیزم...مبارکت باشه...انشالله صحیح و سلامته.....صدای قلبشو بشنوی و کلی ذوق کنی....استرس نداشته ب ...

قربونت برم ،انشالله🥺