2777
2789
دقیقا ذهنم و دهنم نسبت به شوهرم بچه نه نه قهر قهرو دم دمی باید دختر میشد

آخه اگه موضوع جدی باشه فرق می‌کنه 

گاهی اوقات جای که من قهر کنم و بهم بربخوره این خودشو میندازه جلو 

چه زندگیه که داریم بقرآنالان ۱۱ روزه قهره جا خوابشم جدا کرده

چند ساله ازدواج کردی؟

من دوازده ساله ازدواج کردم از همون تول هم جاشو جدا میکرد

انقدر جدا کرد ک من میلم صفره صفر شده

خودش اذیت میشه

جهنمممم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه قهر که می کنن بیفتن یه گوشه وراجی نکنن خوبه. مال من که قبر کهنه می شکافه و قضایای ۲۰ سال پی ...

مال منم میگه منتهی من الان باردارم جفتمون مثلاااا داریم مراعات میکنیم .. قبلانم من صدام می‌رفت بالا اون همه چیو می‌گفت 

تا میام دوسش داشته باشم منصرف میشم الان واقعا حالم ازش بهم میخوره 

دیشب رو مبل خودشو جمع کرده بود خوابیده بود که دلم براش بسوزه منم براش پتو نبردم تا صبح تو اون حالت بود

درد من 

بابام باهامون قهره چرا چون پلاستیک لباساش سوخته بود یه بویی توی خونه اومد من و مامانم گفتیم بوی لباسته لابد 

آقا دو روزه قهر کرده رفته حتی گوشیش هم جواب نمیده میگه شما به من گفتین بو میدی من هر روز دوش میگیریم دیگه میرم 😐😐

الان گفتیم گلی چیزی بگیری دختر خانم رو بیاریم خونه

کاربر قدیمی هستم💕
چند ساله ازدواج کردی؟من دوازده ساله ازدواج کردم از همون تول هم جاشو جدا میکردانقدر جدا کرد ک من میلم ...

۲۰ 

منم اینجوری شدم متاسفانه

چون ۴ سال کلا تو هال میخوابید به بهونه ایی بچه کوچیک گریه میکنه و فلان

آخه اگه موضوع جدی باشه فرق می‌کنه گاهی اوقات جای که من قهر کنم و بهم بربخوره این خودشو میندازه جلو

دقیقا شوهر من بعضی وقتا قهر میکنم اصلا یادم میره سر چی قهر طولانی کرده انقد سر موضوع چرت و پرتی و انقد طول میده اکثرا به خاطر خانواده اش 

چرا آب تو دل مادرم تکون خورد چرا خم به ابرو شون اومد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
۲۰ منم اینجوری شدم متاسفانهچون ۴ سال کلا تو هال میخوابید به بهونه ایی بچه کوچیک گریه میکنه و فلان

اذیت نمیشه؟شکایت نداره الان؟

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
مال منم میگه منتهی من الان باردارم جفتمون مثلاااا داریم مراعات میکنیم .. قبلانم من صدام می‌رفت بالا ...

شوهر منم اصلا بارداری و شیر دهی و پریود و.... هیچی سرش نمی شد که مثلا بحثو تموم کنه و کش نده. توف تو تربیت نداشتشون

چی بگم خواهر. فکر کنم بهترین راه صبوریه تا از موضعشون بیان پایین. بی اهمیتی شاید تعداد قهر کردناشونو ...

دقیقا من قبلاً خیلی جوشی میشدم و سریع خونه رو ترک میکردم الان سر شدم دیگه