2777
2789
عنوان

شما هم اینطوری هستین

122 بازدید | 26 پست

وقتی یه معلول جسمی یا ذهنی میبینم تا چند روز حالم بده 

نمیتونم چیزی بخورم یا بخوابم درست 

یه آقایی هست چند روزه میبینم پا نداره از زانو 

خیلی ناراحت میشم 

کسی می دونه این پا مصنوعی ها هزینه ش چقدر میشه و چطوره

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دلم ادیت میشه ولی براش دعا میکنم دلم سبک میشه

من انگار عذاب وجدان میگیرم انگار مقصر منم 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

اره خیلی واقعا موندم حکمت این مدل زندگی با زجر چیه

بچه صورتش مشکل داشت 

بامیه می‌فروخت 

قلبم آتیش گرفت. 

ناراحت میشم ولی دیگه نه انقدر.یه جایی خوندم بیش از حد هم نباید برای بقیه دل بسوزونی خدا خودش همه چیو سر جای درست قرار داده وقتی زیادی دل میسوزونی به این تصمیم خدا داری بی احترامی میکنی و ممکنه  با فکر کردن زیاد جذبش کنی خودتم درگیر اون مشکل بشی