یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم هر وقت با گوشی خودت بری وارد اینستاش بشی برلش ایمیل میره از فلان دستگاه مدل چی وارد حساب کاربری شما شده اند
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
اره همیشه از گوشی خودش برو. من از گوشی خودم میرفتم خخخخخ
بعد توی دعوا شوهرم به روم زد که تو دزدکی میری و .... کتمان کردم اسکرین ایمیل رو فرستاد که مدل گوشیمم زده بود سوسک شدم😅😅
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
هیچی الان متهم میشی به اینکه وارد اینستام شدی بدون اجازه و رمزمو داشتی و تو خودت مریضی و فکر میکنی همه مریضن و من یه حرفی رو هوا زدم اصلا به عکس توجه نکردم خواستم چیزی گفته باشم برو خودتو درمان کن و ... متاسفانه
اره ببین من فقط یکم چاق شدم اونم برای بارداریام وگرنه خوشگلی
عزیزم مگه مرد زنهای خوشگل خیانت نمیکنن؟؟؟ خیانت به ذاتشونه